Anti-inflammatoire geneesmiddelen voor een achillespees

August 25

Anti-inflammatoire geneesmiddelen voor een achillespees

De achillespees is een dikke, vezelig band van weefsels die de hiel van de voet met de kuitspier verbindt. Contractie van de kuitspier veroorzaakt plantarflexion van de voet of de voet naar beneden wijzen. Met herhaalde gebruik, kan zoals met lopen op de tenen, het lopen van lange afstanden of het uitvoeren van hoge herhaling kalf werpt, de achillespees worden ontstoken. Ontsteking van de achillespees heet Achilles tendinitis en kan leiden tot pijn, zwelling en stijfheid langs de pees. Dus, zal de behandeling met anti-inflammatoire medicatie nuttig zijn.

Aleve

Aleve, of naproxen natrium, is een passende behandeling voor ontsteking van de achillespees, verklaart MayoClinic.com. Aleve is een steroïdale anti-inflammatoire drugs, vaak aangeduid als NSAID, die via de mond kan worden genomen ter vermindering van pijn en ontsteking langs de achillespees. Dit medicijn vermindert chemische signalen die worden uitgebracht in reactie op schade van de achillespees. Een afname van de inflammatoire signalen kan symptomen verminderen. Een patiënt moeten beseffen dat Aleve ernstige maag-, lever-, nier- of hart schade veroorzaken kan en u onmiddellijk medische behandeling zoeken moet als hij bloederig braaksel, bloederige ontlasting, donkere urine, klei-gekleurde ontlasting of hartproblemen ervaringen.

Advil

Advil of ibuprofen, is een NSAID die kan worden gebruikt voor de behandeling van ontsteking van de achillespees, verklaart Medline Plus, van de National Institutes of Health. Ibuprofen is vergelijkbaar met Aleve, in die zin dat het vermindert chemische signalen met betrekking tot pijn en ontsteking in het lichaam. Ibuprofen heeft echter een iets andere chemische structuur, waardoor het meer of minder effectief bij de behandeling van de ontsteking die Aleve, bij bepaalde patiënten. Dus, als een patiënt is het nemen van één soort NSAID en symptomen er niet beter op, hij kan proberen een ander merk van NSAID, die meer effectief kan zijn. Bijwerkingen van Advil zijn vergelijkbaar met die van Aleve, en niet door patiënten met eerdere hart, lever, nieren of maag problemen zonder het zien van een arts moeten worden genomen.

Corticosteroïd injectie

In meer ernstige gevallen van achillespees-ontsteking, kan een arts aanbevelen het injecteren van een corticosteroïd medicatie in de hiel. Corticosteroïden zijn sterke anti-inflammatoire geneesmiddelen die ontstekingen, pijn en zwelling in de hiel verminderen kunnen. Het voordeel voor een corticosteroïd-injectie is dat een patiënt ernstige bijwerkingen van corticosteroïden die oraal worden gegeven kan voorkomen. Echter kunnen alleen een paar injecties per jaar worden besteed aan de mogelijke bijwerkingen van corticosteroïden op het gewricht verminderen.


gerelateerde artikelen