3 manieren om te verwijderen van Bone Spurs

August 20

Open operatie ondergaan

Als uw bot sporen u bovenmatige pijn of andere problemen veroorzaken, kunt u hebben ze verwijderd. De meest voorkomende methode is een open operatie waarin uw arts maakt een sneetje en dan trekt terug huid en spier weefsel om de spurs bloot te stellen. Hij gegraveerd hen vervolgens naar uw belangrijkste bot. De duur van de procedure zal worden beïnvloed door de grootte en aantal bot sporen, maar het duurt meestal niet lang om uit te voeren.

Artroscopische chirurgie ondergaan

Artroscopische chirurgie niet als invasieve als open chirurgie. Uw arts zal het maken van een of meer kleine gaatjes in de huid boven de bone spurs. Hij zal vervolgens een kleine camera invoegen in één gat, zodat hij van de binnenkant van je lichaam zien kan, met inbegrip van de spurs. Hij voegt kleine chirurgische instrumenten in de andere gaten, met behulp van de camera om te leiden van de hulpmiddelen waarmee hij zal weg de bone spurs chip. In de meeste gevallen is artroscopische chirurgie een poliklinische procedure.

Proberen natuurlijke Remedies

Er zijn verschillende populaire natuurlijke remedies voor het verwijderen van bone spurs zonder het gebruik van chirurgie. Nemen van appel cider azijn per dag wordt gezegd dat het bot sporen te verwijderen. Het typisch recept is 8 kopjes van appelsap, 8 bekers van druivensap en 1 kop van appel cider azijn mengen. Koel het mengsel en 1/3 van een kopje drinken elke dag totdat de spurs weg te gaan. U kunt wrijven DMSO gel dagelijks op het gebied boven de bone spurs. U zou kunnen ook overwegen om uw metalen vullingen verwijderd. Metalen amalgamen kunnen belemmeren goede calcium absorptie, wat leidt tot bot sporen. Hebben uw vullingen verwijderd bevrijdt uw lichaam te absorberen de spurs.


gerelateerde artikelen