Jeugd voetbal lijnwerker boren

November 9

Jeugd voetbal lijnwerker boren

Offensief linemen zijn cruciaal voor het succes van een team in het jeugd-voetbal. Offensief linemen maken rijstroken voor de running back te winnen van werven. De bescherming van hun pass kunt de quarterback de tijd en ruimte kan de bal alleen worden doorgegeven. De juiste houding, voetenwerk en blokkerende techniek zijn belangrijke gebieden voor een voetbalcoach te dekken tijdens jeugd voetbal offensief linemen boren.

Station blok

Praktijk station blokkeren, gebruikt in de basic one-on-one blokkeren, met behulp van merktekens uit een vijf-werf doos. Hebben een offensief lijnwerker geconfronteerd met een defensieve speler. De coach van de opdracht, de offensive lineman neemt een grote stap in de defensieve speler en kijkt naar hem. Na contact, de offensive lineman houdt zijn benen rijden en probeert de verdedigende speler om terug te gaan, het creëren van een baan voor zijn teamgenoten te doorlopen. Stand van de boor door het uitreiken van een punt aan de aanvallende linemen als de defensieve speler terug buiten het vak kan worden gereden.

Pass bescherming blok

Pass bescherming blok ontwikkelt juiste voetenwerk en pass-blokkerende techniek. Hebben linemen hun houding en opkomst snel geschiedde back-up in bescherming nemen. Leren juiste voetenwerk en techniek algemene stemmen vóór het verlopen van de boor te gaan tegen een defensieve speler. De quarterback nemen die de module en een blitzing defender probeert te label hem heb. De toekenning van de aanvallende linemen een punt als de defensieve speler uit de buurt van de quarterback voor vijf seconden is gehouden.

Spiegel

Spiegel leert de juiste houding en voetenwerk. Plaats twee sets van kegels zes werven uit elkaar tegenover elkaar. Plaats een offensive lineman tussen elk paar van kegels zodat de linemen zijn direct tegenover elkaar. Speler A krijgt in spel houding en branden, snel schudden van links naar rechts, veranderende richting. Speler B branden uit zijn houding en wil precies weerspiegelen de snelle bewegingen van de speler A. De coach benadrukt lichaamsgewicht te houden over de tenen en verplaatsen van links naar rechts zonder overschrijding van de voeten. Vooruitgang de boor door het hebben van speler B mirror de bewegingen van de speler A voor 10 seconden voordat blitzing en gericht te krijgen achter speler A, die pas blokken gedurende vijf seconden aan het einde van de boor.


gerelateerde artikelen