De beste manieren om geld te besparen voor kinderen

November 19

De beste manieren om geld te besparen voor kinderen

Sparen voor de toekomst van uw kind is essentieel zodat u niet hoeft te zorgen later. Als u nu, opslaat als je kind nog jong is, hoeft u niet om te dompelen in uw spaargeld en pensionering rekeningen te betalen voor het college. Hierdoor kan de grote financiƫle problemen later in leven. Echter, om te besparen voor uw kinderen onderwijs don't offer niet uw pensioensparen. U wilt uw eigen toekomst veilig voordat u hen kunt plannen. Sparen gelijktijdig voor beide doelen is het beste.

Stap 1

Begin vroeg, zodra uw kind is geboren. Als u $100 per maand voor 18 jaar, kon u tot 48.000 dollar hebben tegen de tijd dat uw kind is klaar om te gaan studeren. Hierbij wordt verondersteld dat een 8 procent gemiddeld jaarlijks rendement. Geen vertraging starten, gewoon omdat u zijn niet in staat is meer dan slechts een paar dollar te besparen. Alle kleine beetjes graven.

Stap 2

Open een account uitsluitend voor uw kids besparingen. Vraag uw bank ongeveer 529 spaarplannen, die belastingvoordelen bieden. Gebruik de account niet voor iets anders, met inbegrip van uw eigen spaargeld. Dit houdt het uit je geest en gemakkelijker om u te verhinderen aan te raken. Elke lidstaat heeft verschillende regels voor hun 529 spaarplannen, dus zorg ervoor dat u de voordelen en nadelen in uw eigen land. Sommige staten bieden vooraf betaalde collegegeld soorten-529 plannen waar u kopen kunt eenheden en credits van hogescholen en universiteiten bij hun huidige kosten die in aanmerking komen.

Stap 3

Maak het gemakkelijk om op te slaan. Stel automatische storting zodat een percentage van elke salaris automatisch naar uw spaarrekening verplaatst wordt. Dit instellen zodat de beweging gebeurt zodra uw cheque arriveert. Als u nooit het geld zien, ben je minder kans te missen.

Stap 4

Investeren in voorraden omdat ze een beter rendement dan andere vormen van besparingen, met inbegrip van obligaties en spaarrekeningen bieden. Diversificatie van uw portefeuille of praten met een adviseur van de investering Haal het meeste uit uw geld en het investeren wijselijk.


gerelateerde artikelen