Hoe te werpen de buikvet zonder uitoefening van

June 7

Hoe te werpen de buikvet zonder uitoefening van

Buikvet wellicht meer schadelijk voor uw gezondheid dan vet dat is opgeslagen rond de heupen en dijen, waarschuwt de Harvard School of Public Health. Zelfs als u van normaal gewicht, een taille maat van 35 inch zijn of groter voor een vrouw en 40 inch of groter voor een man betekent dit dat u mogelijk meer kans dat op het ontwikkelen van hart-en vaatziekten, diabetes en sommige vormen van kanker. Buikvet verliezen moet u om gewicht te verliezen. Terwijl oefening helpen kan versnellen gewichtsverlies en bijdragen aan de algehele gezondheid, kunt u nog steeds buikvet zonder het verliezen.

Stap 1

Hoe te werpen de buikvet zonder uitoefening van

Het verminderen van calorieën om het totale gewichtsverlies veroorzaken. Eet minder calorieën van 250 tot 1.000 hieronder wat u te verliezen tussen de 0,5 en 2 pond per week verbranden. Verminderen van porties en calorierijke voedingsmiddelen voor lager-calorie versies omwisselen, suggereert het nationale hart-, Long- en bloed Instituut.

Stap 2

Hoe te werpen de buikvet zonder uitoefening van

Meer zuivel dagelijks omvatten. Eet vijf porties van levensmiddelen zoals vetarme melk, kwark en yoghurt u kunt gebruiken bij het afvallen van de buik. Een studie van de 2009 aan de Curtin University in Australië gevonden dat dieters die vijf porties, in tegenstelling tot drie porties, zuivel dagelijks aten meer gewicht en buik vet in slechts 12 weken verloren.

Stap 3

Hoe te werpen de buikvet zonder uitoefening van

Verzadigde vetten vervangen door enkelvoudig onverzadigde vetten. Eten van olijfolie in plaats van boter, vis in plaats van vette deelstukken van rundvlees en avocado in plaats van kaas. Een studie gepubliceerd in de "British Journal of Nutrition" in 2003 bleek dat mannen die deze soorten vetten in plaats van verzadigd vet aten verloren buik vet na vier weken, zonder extra oefening of een verandering in de totale inname van vet.

Stap 4

Hoe te werpen de buikvet zonder uitoefening van

Knip alle transvetten, gevonden in veel verwerkt voedsel en commercieel gebakken producten. Koop producten met gedeeltelijk gehydrogeneerde oliën of vetten genoemd in de lijsten ingrediënt niet. Vermijd Franse frietjes, uienringen en kipnuggets gemaakt in restaurants. Wegblijven van gekoelde koekjesdeeg en biscuit mixen. Transvet draagt bij tot een ophoping van buikvet zelfs bij mensen die een caloriearm dieet volgen, suggereert een dierlijke studie in het tijdschrift "Obesitas" gepubliceerd in 2007. Apen gevoed trans vetten als onderdeel van een caloriearm dieet opgedaan buikvet, terwijl apen verbruikt evenveel calorieën zonder transvetten niet.

Stap 5

Hoe te werpen de buikvet zonder uitoefening van

Matig alcoholgebruik als teveel kan ertoe leiden dat het ontwikkelen van een bierbuik. Extra calorieën via niet-voedzame alcoholische dranken in genomen meer dan één of twee glazen per dag beperken.

Tips

  • Snijden calorieën onder de National Institutes of Health aanbevolen minima van 1200 calorieën per dag voor vrouwen en 1.500 dagelijks voor mannen kan leiden tot voedingstekorten en gewichtsverlies tot stilstand gekomen tenzij het medisch wordt gecontroleerd. Als u snijden van 500 tot 1000 calorieën per dag onder deze minima zet, en u kan niet uitoefenen, gewoon aanvaarden een trager tempo van gewichtsverlies.

gerelateerde artikelen