Grappige dingen over onbenullige opleiding Twins

July 29

Grappige dingen over onbenullige opleiding Twins

Onbenullige opleiding tweeling is zoals alles je met tweeling, twee keer het werk en soms tweemaal het plezier. Het is moeilijk om zelfs een kind te erkennen van de lichamelijke signalen, wat betekent dat ze moet gaan naar de badkamer. Gooi in een zus of broer exact dezelfde leeftijd, mix in hun liefde voor elkaar en hun competitie met elkaar, en je hebt een recept voor een hilarische ramp. Elke ouder van tweeling zal je vertellen, echter zal het vuile werk gedaan krijgen, en uw kinderen zal uiteindelijk gebruik maken van de badkamer.

De competitie

Twins kan hebben een competitieve karakter over hen, en terwijl soms wilt u misschien om te proberen om dit te gebruiken om uw voordeel--"zien hoe Finn gebruikt zijn potje? Je bent een grote jongen, ook Jack! Jij gaat! Toon hem hoe het gebeurd,"wat te verwachten als u deze techniek gebruikt, kan je zelf per einde van wit, proberen in te breken een jaloerse tweeling strijd... over plassen zegt. Een tweeling niet moeten gebruiken van het potje, en de andere een doet, wees voorbereid op een peuter kernsmelting van epische proporties. Het krijgen van kinderen te begrijpen dat wanneer ze gaan moeten, ze hoeven te gaan, neemt op een geheel nieuwe betekenis met twins. Je moet ook krijgen hun hoofd rond het tegenovergestelde. Het is goed als men hoeft niet te gaan wanneer de andere doet. Bij een dubbele bovenliggende is er niets zo grappig als moetend kalmeren van een kind, omdat hij niet hoeft te plassen.

De kameraadschap

Terwijl onbenullig trein tweeling in verschillende stadia kunnen, is het best ten minste brengen ze hun potties op hetzelfde moment, volgens wat te verwachten. Ieder kind mocht haar eigen kleine onbenullige stoel hebben, zegt onbenullige opleiding concepten. Wanneer u enkel probeert om uw kinderen over de signalen van hun badkamer te leren, is het laatste ding dat u wilt introduceren hoe te delen een badkamer, houden van urine en vervolgens zitten op een grote potje in een kamer zonder zijn tegenhanger. Dat is teveel voor iedereen te verwerken, en je kan niet op twee plaatsen tegelijk. Nadat de kinderen eten of drinken, of mocht u één van hen is tekenen van nodig om het toilet te gebruiken, plak ze beide op hun kleine potties in dezelfde kamer, om hen te houden comfortabel. De dubbele visie is een luchtige pauze van het werk van het schoonmaken van hun messes en hun gegiechel en spelen wil Brighten your day stralend.

De vergelijking

Wanneer onbenullige opleiding twins, is het het beste niet te vergelijken met elkaar, zegt Twinpossible. Dit wordt ondersteund door wat te verwachten en onbenullige concepten, die beide sticker grafieken zeggen en andere vergelijkende hulpmiddelen zijn een slecht idee voor twins. Terug naar het concurrentievermogen dat ze gevoel zal worden bereikt. U wilt uw baby's in hetzelfde team, elkaar te helpen en zich vooruit het bewegen. Als u een een sticker voor het gebruik van het potje goed, ziet de andere haar gebrek aan sticker en niets anders. Lof voor de tweeling die het potje gebruikt gebruiken. Dit individualizes het een beetje meer en u kunt vervolgens de andere twin, ook lof voor de deugden van haar karakter. Of u kunt de pottying twin help je haar zus zich beter voelt. Het zien van een broer of zus met haar broek omlaag, is klopte de achterkant van haar tweeling ook met haar broek naar beneden een ontroerende en schattig gezicht.

De uitersten

Tijdens elk evenement van onbenullige opleiding, fouten, ongelukken en chaos zijn verbindend om te gebeuren, en dat wordt verdubbeld met twins. Voordat je kon Danny naar de potje, hij op de Bank geplast, en terwijl u die puinhoop schoonmaken waren, Michael plaste in de hoek. Beweegt u zich op schoon de hoek, denken, zeker deze baby's konden niet meer urine binnen hebben. Maar heb je het mis. Beiden draaien op je schreeuwen ze hoeven te gaan en ze moeten nu gaan. Zodat u stop uw schoonmaken en leg ze beide op het potje. Vervolgens u wachten, wachten en wachten. Oh, moeten gewoon een grapje, ze alleen gedacht hebben dat zij moest gaan. Je laat ze omhoog, en beginnen met het schoonmaken weer, alleen om te horen, "Uh oh!" Michael had te gaan, en hij maakte bijna het terug naar zijn potje, maar niet helemaal. Nu is er een plas midden in uw woonkamer vloer. Je zou denken dat dit het einde zou zijn, maar nee, Danny is schreeuwen over moetend kak! Met al deze gaan op in een tijdsbestek van 20 minuten, zou je niet denken het is grappig, maar het is. Het is echt grappig. En het beste ding voor de ouders van de tweeling te doen lachen, na het aanroepen van een echtgenoot/echtgenote, ouders of een oppas voor sommige back-up, dat wil zeggen.


gerelateerde artikelen