Hoe om te witten tanden met Peroxide

March 15

Hoe om te witten tanden met Peroxide

Moderne samenleving brengt veel waarde op witte tanden, die worden waargenomen om het uiterlijk van gezondheid te geven. Naast reinigingen bij de tandarts, wordt een grote hoeveelheid tijd en geld besteed proberen om thuis tanden witter. Deze inspanning wordt uitgevoerd met speciale tandpasta, whitening strips en zelfs de ouderwetse techniek van tandenpoetsen met baking soda. Een andere strategie, hier beschreven, is het gebruik van waterstofperoxide, een stof die is voordelig verkrijgbaar bij drogisterijen en apotheek afdelingen.

Stap 1

Normaal gesproken uw tanden te poetsen met gewone tandpasta. Goed naspoelen met water. Gereserveerd de tandpasta en tandenborstel.

Stap 2

Giet een kleine hoeveelheid peroxide, op minder dan 1/4 kop, in een vers spoeldouche glas. Swish het rond de hele mond voor ongeveer 1 minuut, dat evenwel niet tot een van de peroxide slikken (gorgelen is veilig, zolang geen vloeistof je keel treedt). Het spit in de gootsteen en spoel het in de afvoer (peroxide links overal, met inbegrip van porselein, begint onmiddellijk een bleken en schoonmaken proces dat kan worden gehoord in de vorm van een sissende van kleine belletjes schuim omhoog).

Stap 3

Als alternatief of aanvulling op spoelen en spugen, dompel een schoon wattenstaafje in de peroxide en wrijf het langs het oppervlak van de tand. Deze techniek niet te krijgen in de ruimten tussen de tanden kan, maar het nuttig zijn om de whitening van zichtbare oppervlakken.

Stap 4

Goed naspoelen met gewoon water, nemen zolang een minuut weer te volledig spoelen de peroxide uit uw mond. Het spit in de gootsteen en, nogmaals, spoel de spoelbak met water. Als bubbels worden gevoeld bruisen tussen of rondom de tanden, weer afspoelen totdat de peroxide is volledig verwijderd.

Stap 5

Dagelijks herhalen (resultaten zijn meestal gezien in 2 weken of minder). Nadat een aanvaardbare mate van bleken is bereikt, dagelijkse peroxide gebruik ten gunste van de wekelijkse sessies te staken.

Waarschuwingen

  • Wees voorzichtig niet te spatten peroxide op kleren, handdoeken of donkere geschilderde oppervlakken, aangezien de peroxide de kleur van deze plekken bleken kan.
  • Gebruik van waterstofperoxide kan veroorzaken sommige tooth gevoeligheid of irritatie van het tandvlees.

Tips

  • Volgens de American Dental Association (ADA), is het veilig om te gebruiken peroxide om tanden witter.
  • Misschien voel je sommige branden in je tandvlees terwijl zwiepende met peroxide, maar dit is niet schadelijk.
  • De ADA beveelt met een tandarts te raadplegen voordat u begint met een thuis programma van tand-whitening, vooral voor mensen met donkere vlekken op hun tanden, kronen of veel vullingen.

Wat die u nodig hebt

  • Waterstofperoxide
  • Tandenborstel
  • Tandpasta van keuze
  • Spoelen van glas
  • Katoenen wissers (optioneel)

gerelateerde artikelen