Anabole weiproteïne & het gebruik ervan

April 4

Anabole weiproteïne & het gebruik ervan

Overzicht

Terwijl de anabole, of spier-gebouw, proteïne is een nietje supplement voor bodybuilders en atleten van de sterkte, het heeft een aantal toepassingen naast helpen u maximale spier winnen massa. Terwijl alle eiwitbronnen sommige dingen met elkaar gemeen dat ze van koolhydraten en vet delen verschillen, heeft wei-eiwit unieke kenmerken waarvoor geen andere eiwitbronnen. Verschillen in aminozuur profiel en spijsvertering helpen anabole weiproteïne voorzien u van vele voordelen en toepassingsmogelijkheden. Voordat u eiwit supplementen, moet u vragen uw zorgverzekeraar als ze geschikt voor u zijn.

Verbeterde spierherstel

Anabole weiproteïne & het gebruik ervan

Anabole wei-eiwit is het vaak genomen door atleten kort na hun training. Dit is omdat de wei-eiwit is een van de snelst absorberende eiwitbronnen, wat betekent dat het zal worden geleverd aan uw spiercellen zo spoedig mogelijk. Onderzoek gepubliceerd in januari 2010 de kwestie van het "dagboek van wetenschap en geneeskunde in de Sport" geeft aan dat dit snelle tempo van de spijsvertering kan wei-eiwit om spierherstel. Het onderzoek vond dat suppletie van wei-eiwit na een training toegestaan deelnemers aan volledig herstellen spierkracht slechts zes uur na de eerste training.

Behandeling van de ziekte

Anabole weiproteïne & het gebruik ervan

Wei-eiwit gebruik zijn niet beperkt tot spier winnen of verliezen vet. Omdat weiproteïne die niveaus van aminozuren, die worden gebruikt manipuleert voor het bouwen van uw lichaamseigen cellen en weefsels, het kan ook van invloed op uw immuun systeem. Een studie uit de uitgifte van November 1995 van het tijdschrift "Anticancer onderzoek" bleek dat wei-eiwit veroorzaakt niveaus van glutathion in tumorcellen te verminderen. Volgens de onderzoekers, de lagere niveaus van glutathion gerenderd deze cellen kwetsbaarder voor chemotherapie. Echter, u mag niet proberen te genezen elke medische aandoening met alle aanvullingen zonder te spreken met uw arts.

Verbetering van de insulineniveaus

Anabole weiproteïne & het gebruik ervan

Insuline is een belangrijk hormoon, omdat het helpt je lichaam reguleren van de bloedsuikerspiegel en hoe je lichaam voedsel opgeslagen als energie. Diabetes en obesitas zijn voorwaarden die worden veroorzaakt door onregelmatigheden in uw lichaam gebruik van insuline. Onderzoek wijst uit dat de wei-eiwit voorkomen dat van deze voorwaarden helpen kan door het verbeteren van uw lichaam gebruik van insuline. Een studie van de kwestie van April 2010 van de "British Journal of Nutrition" gevonden dat 12 weken van wei eiwit suppletie verbeterd insulineniveaus en ook insuline resistentie scores daalde. Het is belangrijk op te merken dat dit onderzoek werd uitgevoerd in zwaarlijvige individuen alleen, zodat uw ervaring kan variëren.


gerelateerde artikelen