Oefening & Balancing hersenenchemie na de terugtrekking van de Drug

June 13

Oefening & Balancing hersenenchemie na de terugtrekking van de Drug

Volgens «««Helpguide.org is er een sterke correlatie tussen depressie en middelenmisbruik. In veel gevallen individuen kunnen misbruik maken van drugs in een poging tot zelfmedicatie een bestaande aandoening van de geestelijke gezondheid, en in andere gevallen drug misbruik kan leiden tot psychische problemen. Wanneer een persoon wordt behandeld voor het gebied van middelenmisbruik, zal medische professionals vaak raden het gebruik van oefening en een gezond dieet als een instrument voor het beheer van de psychologische en emotionele symptomen van intrekking.

Betekenis

De Harvard Medical School merkt dat regelmatige oefeningsroutines stemming bij personen met milde tot matige depressie kunnen verbeteren. Vele individuen die in de behandeling van drugsverslaving en intrekking hebben ervaren beleeft ook depressieve symptomen als gevolg van chemische onevenwichtigheid in de hersenen. Volgens Helpguide.org deze symptomen dreigen te verdwijnen na verloop van tijd, maar een medische professional kan wijzen op veranderingen in levensstijl, zoals oefening en ontspanning technieken als copingvaardigheden voor stress, lage stemming of angst.

Tijdsbestek

Het tijdschema voor de terugtrekking van drugs of alcohol kunt uitbreiden overal van een week tot enkele maanden duren, afhankelijk van de individuele patroon van middelenmisbruik. Het National Institute on Drug Abuse merkt op dat veel patiënten met ernstige drug verslaving in behandeling voor 6 tot 12 maanden worden kunnen. Medische professionals zal vaak allerlei medicijnen gebruiken om te helpen met de terugtrekking en ontgifting, waarna een patiënt kan beginnen met een regelmatige lichaamsbeweging routine ter ondersteuning van zijn lichaam en geest in het terugwinningsproces. De US Department of Health and Human Services (HHS) merkt dat de oefening routines moeten ten minste een half uur duren en vijf dagen per week voor maximale voordelen moeten worden uitgevoerd.

Overwegingen

HHS merkt dat individuen in herstel moeten het construeren van een plan om uit te oefenen op een regelmatige basis. Sommige mensen vinden het uitdagend om te handhaven van een consistente routine, en ze zou kunnen overwegen uit te werken met een partner of lid worden van een sportschool of fitness klasse. De sleutel tot een effectieve routine is consistent deelname aan een krachtige fysieke activiteit.

Voordelen

De Harvard Medical School merkt op dat de levendige oefening kan het stimuleren van endorfines en ook van de neurotransmitter noradrenaline kan verhogen. Beide van deze stoffen hebben een direct effect op de stemming, pijn gevoel en het immuunsysteem van het lichaam. Na langdurige drugsmisbruik, het lichaam kan het ontbreken van de juiste niveaus van deze chemische stoffen, en regelmatige oefeningsroutines kunnen helpen hen herstellen.

Deskundige inzicht

HHS voegt toe dat veel patiënten in middelenmisbruik herstel nodig hebben om deel te nemen in een breed scala van behandelingsstrategieën. Naast oefening veel medische professionals kunnen stellen voor het gebruik van psychotrope medicijnen voor de behandeling van angst en depressie. Veel overheden benadrukken ook het belang van een evenwichtige voeding tijdens het herstelproces, zoals patiënten vaak wilt corrigeren voedingstekorten die uit hun drugsmisbruik voortvloeien kunnen.


gerelateerde artikelen