Hoe om te eten recht voor uw Type stofwisseling

June 11

Hoe om te eten recht voor uw Type stofwisseling

Metabolisme is een algemene term die betrekking heeft op de chemische reacties die binnen uw lichaam plaatsvinden, en het is uw dieet die over het algemeen regelt hoe de functies van uw metabolisme. Omdat ieders genetica verschillend zijn, de volkeren stofwisseling ook variëren. Wijzigen van uw dieet zodat deze overeenkomen met uw metabolisch type kunt u voelen gezonder, beter presteren en verbeteren van de lichaamssamenstelling.

De premisse

Het belangrijkste idee achter het eten voor uw individuele metabolisch type is dat er geen enkele beste dieet dat is het beste voor iedereen, notities trainer Tom Venuto. De eerste belangrijkste inval in deze methode van dieting werd voorgesteld in "The metabolische typen dieet" door metabolisme onderzoeker William Wolcott, uitgegeven in 2000. Paul Chek de 2004 boek "How to eten, bewegen en gezonde" onderzocht ook het idee van het metabolische typen.

Vind uw Type

De eerste stap in het eten voor uw metabolisme is om erachter te komen welke categorie u vallen. In de Walcott reageren dat eerste dieet, je moet 65 vragen beantwoorden, allemaal ontworpen om te vinden wat voor soort dieet u best op. Met behulp van uw antwoorden, ziet u welk dieet past bij je beste--een proteïnedieet type, een type koolhydraten dieet of een gemengd dieet.

Volgens Type

Zodra u hebt ontdekt welk type je bent, is het tijd om te beginnen met het afstemmen van uw dieet voor uw stofwisseling. Wolcott van plan adviseert dat eiwit soorten een dieet samengesteld uit 35 procent koolhydraten, 45 procent eiwitten en 20 procent vetten eten. Gemengde typen moeten 50 procent koolhydraten, 30 procent eiwitten en 20 procent vet, terwijl carb typen 25 procent eiwit, 60 procent koolhydraten en 15 procent vetten nodig. Chek de aanbevelingen verschillen, zoals hij 40 procent eiwitten en 30 procent, elk voor koolhydraten adviseert en vet voor mensen met een proteïnedieet, 40 procent eiwit, koolhydraten van 50 procent en 10 procent vetten voor degenen die op een gemengd dieet, en 20 procent eiwit, koolhydraten van 70 procent en 10 procent voor mensen met een type carb dieet vet.

Plan uw maaltijden

De gemakkelijkste manier om uw dieet te houden aan uw voorgestelde type wil je bord verdelen in secties bij elke maaltijd. U kunt de dezelfde soorten voedsel eten, ongeacht welk type je bent, maar hoeveelheden en verhoudingen zullen moeten variëren. Neem bijvoorbeeld een maaltijd van een mager biefstuk, zoete aardappel en asperges. Op een type eiwit dieet, de steak moet nemen bijna de helft uw bord, de aardappel- en asperges ongeveer een derde en u kunt de rest van je bord opvullen met een vet bron, zoals een beetje boter over de aardappel, of wat olijfolie op uw groenten. Gemengde typen moeten de biefstuk te verkleinen, eet meer zoete aardappel en groenten en houden vetten ongeveer hetzelfde, terwijl carb typen moeten belasting op zoete aardappel en asperges, gaan voor een iets kleinere biefstuk en de helft van het serveren van olie of boter.


gerelateerde artikelen