Hoe te doen Pushups op een IJzeren Gym

February 29

De IJzeren Gym is een zogenaamde "deur gym," een hefboom-mount pullup bar die tevens als een uitvalsbasis voor diverse andere lichaamsgewicht oefeningen fungeren. U hoeft niet daadwerkelijk de Iron Gym om te doen pushups correct; in feite, vereisen pushups geen specifieke apparatuur helemaal. Maar met behulp van de IJzeren Gym als een balk pushup kan helpen verminderen het ongemak van de pols die soms ontwikkelt doen pushups op de verdieping.

Stap 1

Plaats de Iron Gym op de grond, met de kortste van de twee horizontale balken naar de richting van u en de langere bar--de bar u hiervoor pullups--geconfronteerd weg van u zou begrijpen.

Stap 2

Pak de twee parallelle bogen op de top van de Iron Gym op de hoge punten. Uw palmen moeten tegenover elkaar.

Stap 3

Pas uw positionering van het lichaam zodat je borst zich direct boven het punt waar uw handen Neem contact op met de Iron Gym. Strek je benen zodat uw lichaamsgewicht is evenwichtig op je handen en de ballen van uw voeten. Je lichaam moet in rechte als een bord.

Stap 4

Buig je armen, je borst naar de Iron Gym te verlagen. Stoppen voor een conservatieve bereik van de beweging, wanneer uw schouders niveau met je ellebogen zijn. Als je regelmatig sport of andere bewegingen die vereisen dat u duwen iets weg van dicht bij je lichaam, kan je een iets diepere bereik van de beweging dat zij heilzaam zijn.

Stap 5

Het uitbreiden van je armen, op je lichaam uit de buurt van de Iron Gym te drukken. Knijp uw abs om te houden van uw lichaam plat tijdens de beweging.

Tips

  • Controleer altijd de bevestigingen van de Iron Gym alvorens het te gebruiken om te werken ze kunnen losmaken bij regelmatig gebruik.
  • Stel een target aantal herhalingen voor uw pushup-training. Als u uit voor de algemene conditie werkt, is een enkele set van 12 herhalingen voldoende. Zodra u het nummer van de doelgroep met de juiste vorm voltooien kunt, moet u doen een moeilijker variatie--bijvoorbeeld één been iets tillen of het plaatsen van uw voeten op een wobble board.

gerelateerde artikelen