Ongezond eten invloed kan u?

February 26

Ongezond eten invloed kan u?

Amerikanen, consumeren als een geheel, te veel ongezonde vetten, toegevoegde suikers, natrium en geraffineerde granen, en te weinig fruit, groenten en gehele korrels, volgens de richtlijnen van het dieet 2010 voor Amerikanen--een rapport van de Verenigde Staten departementen Health and Human Services en landbouw. Terwijl een voedzame en evenwichtige voeding algehele welzijn bevordert en tegen ziekte beschermt, brengt een ongezond voedingspatroon talrijke risico's. Voor meer informatie over uw persoonlijke voedingsbehoeften, vraag advies van uw arts of diëtist.

Arme Blood Sugar Control

Zeer verwerkt en suikerhoudende voedingsmiddelen, zoals donuts, snoep en lage-fiber granen, hebben een hoge glycemische index, wat betekent dat zij een belangrijke impact hebben op uw bloedsuiker of glucose, niveaus. Na het eten van een maaltijd van hoog-glycemische, stijgt je bloedsuikerspiegel hoger dan na een laag-glycemic maaltijd, die verhoogt de productie van het hormoon insuline. Dientengevolge, verhoogt een totale hoog-glycemische voeding het risico voor type 2 diabetes en diabetes complicaties als u eenmaal de ziekte.

Gewichtstoename

Hoog-glycemische levensmiddelen bieden minder verzadiging of volheid, tussen de maaltijden, het verhogen van uw waarschijnlijkheid van snoepen en overeten. Veel levensmiddelen met een hoog in toegevoegde suikers, zoals regelmatige frisdrank, snoep en koekjes, zijn ook gemakkelijk te veel eten en bevatten minder vezels, die verzadiging verhoogt, dan hele granen, peulvruchten en andere natuurlijke voedingsmiddelen. Omdat een overmaat van 3500 calorieën, volgens de Centers for Disease Control and Prevention, verbruiken 500 meer calorieën dan u doorbranden wint 1 pond vereist resulteert activiteit dagelijks meestal in 1 opgedane pond per week, of 52 pond per jaar. Een sedentaire levensstijl verhoogt deze risico's.

Slechte cardiovasculaire gezondheid

Uw cardiovasculaire systeem omvat uw hart en uw slagaders, waardoor uw hart te pompen van bloed en zuurstof in uw hele lichaam. Diëten hoog in toegevoegde suikers zoals high-fructose corn siroop en lijstsuiker kunnen het verhogen van uw niveaus van triglyceride, volgens MayoClinic.com. Triglyceriden zijn een vorm van vet in uw bloed; hoge niveaus kunnen beperken of verstoppen uw slagaders, waardoor uw risico voor hart-en vaatziekten, hartaanval en beroerte. Ongezonde vetten die in rood en verwerkte vleeswaren, hoog-vet zuivelproducten en gebakken voedsel heersen, bijdragen tot een hoog cholesterolgehalte--een andere risicofactor voor hart-en vaatziekten.

Emotionele problemen

Wanneer ongezond eten tot buitensporige gewichtstoename leidt, loopt u het risico van ervaren laag zelfbeeld en depressie. Als je een emotionele eter, wat betekent dat u kunt eten omgaan met stress en emoties, een patroon van te veel eten en gewichtstoename kan blijven, makend manier voor meer ernstige emotionele complicaties. Eten van te weinig omega-3 vetzuren, die zijn gevonden in koudwater vissen, flaxseeds en walnoten, kan leiden tot stemmingswisselingen en depressie.


gerelateerde artikelen