Easy Ways to Go in arbeid

March 17

Easy Ways to Go in arbeid

Going past your due date is quite common, and according to the website Pregnancy-info.net, 7 out of 10 babies are content to wait an extra week or two before making their appearance. U kunt hem coax met behulp van eenvoudige technieken, maar zoals Marjorie Greenfield, M.D. suggereert, is het veiliger om te wachten totdat u ten minste 40 weken zwanger om zijn gezondheid buiten de baarmoeder.

Geslachtsgemeenschap

Seks is voor veel zwangere vrouwen die in hun eindfase, het laatste wat dat ze volgens Dr. Greenfield denken. Dit kan worden veroorzaakt door overmatige vaginale druk, of gewoon onhandig gevoel vanwege haar buik. Het is echter een van de opties wanneer willen leiden tot arbeid. Als Greenfield Staten heeft het sperma de mogelijkheid om het stimuleren van de contracties.

Pregnancy-info.net adds that sex releases oxytocin, a hormone that causes the uterus to contract. Oxytocine is een natuurlijke vorm van pitocin, een drug artsen gebruik wanneer inducerende arbeid in het ziekenhuis.

Maak een wandeling

Wandelen is een optie voor vrouwen die kan weeën hebben maar die zijn niet in volwaardige arbeid. Niet alleen helpt het brengen van de baby in de positie voor de levering, het helpt ook de baby in het bekken van de ernst van de verticale positie verplaatsen.

Tepel stimulatie

Een ander middel van het vrijgeven van oxytocine, sommige vrouwen vinden het nuttig om massage hun tepels vrij dit hormoon te induceren van hun arbeid. Nogmaals, dit kan veroorzaken contracties die uiteindelijk in arbeid omzetten kunnen.

Zoals Greenfield wijst er echter op, veel artsen zijn niet bevorderlijk voor deze methode van natuurlijke inductie omdat het tot langere en sterkere contracties leiden kan. Dit, beurtelings, kunnen leiden tot een vertraging van de hartslag van de baby. Voordat u deze methode gebruikt, praat met uw arts, als hij kan alleen toestaan als hij de baby kan volgen.

Membraan strippen

Dit wordt vaak gedaan tijdens een prenatale examen. Vergelijkbaar met een bekken examen, volgens Greenfield, uw arts zal plaats een gehandschoende hand binnen uw baarmoederhals en vegen weg het vruchtwater membranen. Dit kan vrijgeven prostaglandines, hormoon-achtige stoffen die kunnen helpen bij de voorbereiding van je lichaam voor arbeid.

Dit proces kan pijnlijk zijn en veroorzaken lichte kramp, hoewel het duurt slechts enkele seconden. Sommige medische deskundigen geloven dat het begint het proces van de arbeid, zoals Greenfield verklaart. Terwijl dit niet leidt uw water tot te breken, veroorzaakt het ook geen complicaties. Patiënten met deze procedure gedaan zijn bovendien minder kans op hun vervaldatum voorbij.

Blauwe en zwarte Cohosh

Een kruiden-behandeling, blauw en zwart cohosh worden vaak gebruikt voor arbeid inductie. Greenfield staat dat ze effectiever voor vrouwen ervaren zwakke of onregelmatige weeën. De blue cohosh versterkt contracties, terwijl black cohosh hen regelt. Ze zijn effectiever wanneer tezamen.

Greenfield suggereert dat de veiligheid van deze kruiden te bespreken met uw arts alvorens hen, als er geen bewijs bestaat op dit moment met betrekking tot deze kwestie.


gerelateerde artikelen