Hoe te schrobben een wond Cellulitis

April 8

Hoe te schrobben een wond Cellulitis

Cellulitis is een huidinfectie die kan worden weergegeven met gebieden van roodheid, zwelling, verhoogde temperatuur en tederheid. Als u deze symptomen van cellulitis (sinaasappelhuid) ontwikkelt, medische hulp inroepen als een antibioticum nodig voor de behandeling van de onderliggende infectie is. Houd de huid schoon; Als uw cellulitis alle einden in uw huid veroorzaakt, is at Home zorg nodig om te voorkomen dat de infectie zich uitbreidt.

Stap 1

Zet op beschermende handschoenen en gebruik een nieuw paar, elke keer dat u uw cellulitis (sinaasappelhuid) wond wassen.

Stap 2

Plaats van het besmette gebied onder stromend water temperatuur, in een badkuip of wastafel en grondig nat het getroffen gebied met je handen te verspreiden het water indien nodig. Natte uw washandje onder het stromend water.

Stap 3

Verwijderen van het getroffen gebied uit het stromend water, maar doen niet de wond droog. Zet een milde zeep, zoals ivoor, op uw nat washandje. Gebruik zachte hand druk te schrobben de wond met uw zeepachtige washandje gedurende 30 seconden. Gebruik gemiddelde druk als je wond vuil is.

Stap 4

Het getroffen gebied terug te keren naar uw stromend water van de kraan, of met uw wastafel spuittoestel spoel de zeep uit uw wond, maar vermijd verstuiven van zeep of vuil in je ogen. Uitschakelen van het water en droog je wond met een schone handdoek.

Stap 5

Gelden open wonden met een schoon verband dagelijks tot het vormen van een schurft. Verwijder uw beschermende handschoenen.

Wat die u nodig hebt

  • Beschermende handschoenen
  • Zeep
  • Washandje
  • Water

gerelateerde artikelen