Wat zijn de bijwerkingen van het dieet pil Lipozene?

August 20

Wat zijn de bijwerkingen van het dieet pil Lipozene?

Overzicht

Lipozene is een populaire kruidensupplement vervaardigd door het Instituut voor het onderzoek van obesitas wordt aangeprezen als een gewicht-verlies doorbraak product. Lipozene bevat glucomannaan, een plantaardige vezel uit de wortel van de konjac plant. Indien gemengd met water, vormt glucomannaan een onverteerbare gel die wordt verondersteld om een gevoel van volheid Wanneer geconsumeerd. Er is sommige vraag over de doeltreffendheid ervan als een gewicht-verlies steun omdat er weinig wetenschappelijke studies uitgevoerd te dien einde. Er zijn ook sommige bijwerkingen geassocieerd met het gebruik van Lipozene.

Moeite met slikken

Lipozene tabletten hebben veroorzaakt een verstopping in de slokdarm van sommige mensen dat inname van het supplement. De glucomannaan opgenomen in tabletvorm absorbeert water en uitgebreid. In wie hebben esophageal ziekte of vernauwing van de slokdarm, is het mogelijk voor de capsule Lipozene vast komen te zitten, waardoor het moeilijk te slikken. Dit kan een levensbedreigende situatie. Drugs.com meldt dat de tabletvorm van de markt in Australië heeft gehaald en er zorgen zijn, dat het kan ook leiden tot een intestinale blokkade om dezelfde reden. Als dit supplement te nemen, is het mogelijk veiliger te gebruiken van de capsules.

Bloedsuiker veranderingen

Glucomannaan, het actieve ingrediënt in Lipozene, zorgt ervoor dat wijzigingen in de niveaus van de glucose van het bloed. Glucomannaan verlaagt de bloedsuikerspiegel, waardoor de noodzaak voor sommige diabetische medicatie kunnen verminderen. Dit kan leiden tot verlies van controle van de bloedsuikerspiegel, een gevaarlijke situatie voor diabetici. Mensen met diabetes moeten pas Lipozene en andere glucomannaan-bevattende producten onder toezicht van een arts.

Ernstige diarree

Lipozene kan ernstige diarree veroorzaken in sommige. Een van de meest voorkomende toepassingen van glucomannaan is als een laxeermiddel voor het verlichten van constipatie. Lipozene over een langere tijd te nemen heeft geleid tot ernstige diarree die niet verdwijnt in sommigen, verslagen eMedTV nemen. Het is mogelijk om de kans op deze bijwerking lijden door het langzaam verhogen van vezel inname met Lipozene, waardoor het lichaam een kans om te wennen aan de extra vezel.

Maagpijn en kramp

Lipozene bevat een plantaardige werkzame stof die is zeer hoog in vezel. Intestinale bacteriën veroorzaken vergisting van de in water oplosbare vezel van glucomannaan, dat tot de productie van een heleboel gas er leidt. Wanneer de darmen met gas vullen, kan de buik opgeblazen gevoel. Als er een grote hoeveelheid gas in de darmen aanwezig, het kan leiden tot buikpijn en pijnlijke buik kramp, zegt eMedTV.

Allergische reactie

Lipozene is een kruiden, of op basis van planten, supplement, dus het is mogelijk om een allergische reactie waarbij het ervaren. Tekenen en symptomen van een allergische reactie omvatten jeuk, huiduitslag en galbulten, piepende ademhaling, moeilijk ademhaling en zwelling van het gezicht en de keel, zegt eMedTV. Een allergische reactie is een ernstige bijwerking die moet onmiddellijk worden gemeld aan een arts.


gerelateerde artikelen