Mayonaise voor haar luizen

June 2

Bijkeuken items mogelijk niet het eerste ding dat komt te letten als u nodig hebt voor de behandeling van haar luizen; zware, olie-gebaseerde voedingsproducten zoals olijf olie, koken olie en mayonaise zijn echter gemeenschappelijke oude vrouwen remedies gebruikt voor de behandeling van deze parasieten is aangetast (die de Centers for Disease Control and Prevention notities heet "pediculosis"). Deze behandelmethoden hebben niet de steun van medische deskundigen en worden beschouwd als alternatieve in de natuur. Als u van plan bent te gebruiken mayonaise voor haar luizen, volg de procedures die beschreven door professionals van de volksgezondheid.

Meer over hoofdluis

Haar luizen parasitaire aandoeningen komen vaak voor bij schoolgaande kinderen, zegt de Amerikaanse Academie van Dermatologie, maar als uw kind luizen heeft, dit is niet een teken van slechte hygiƫne. Integendeel, liever hoofdluis uw kind schoon haar over hetgeen vuil is. Live, volwassen luizen zijn ongeveer 2.1 tot 3.3 mm lang, zegt de Centers for Disease Control and Prevention. Luizen leggen hun eieren (nit) dicht bij de hoofdhuid; neten zijn problematisch te verwijderen, zoals ze strak aan de haarschacht vasthouden. Luizen zijn verspreid door nauwe, head-to-head contact, zegt de CDC, en ze kunnen alleen worden verspreid van een mens naar de andere--geen huisdieren luizen veroorzaken. Hoewel over het algemeen niet schadelijk zijn voor uw kind heath, kan zijn hoofd jeuken. Als hij teveel op zijn hoofdhuid krassen, dit kan leiden tot infectie, waarschuwt de AAD.

Conventionele behandeling vs. mayonaise

De eerstelijnsbehandeling voor kinderen ouder dan twee jaar is gebruik van een nonprescription medische behandeling genoemd een pediculicide, zegt de CDC. Deze actuele behandelingen, die doorgaans pyrethrine of permethrin bevatten, hebben eigenschappen die lijken op een insecticide. Mayonaise fungeert als een "verstikking" agent waarin veel mensen vaak schakelen wanneer conventionele behandelingen falen of ze niet gebruiken van toxische stoffen willen, zegt de Minnesota Department of Health. Hoewel de Minnesota Department of Health mayonaise voor luizen--niet aan te bevelen of een soortgelijk verstikkende agent--biedt instructie op hoe deze methode wordt vaak gebruikt.

Mayonaise behandeling

Toepassing mayonaise royaal op het haar, zegt de Minnesota Department of Health, ervoor te zorgen dat de gehele hoofdhuid en het haar is bedekt. Dek het hoofd met een douchekapje en laat op acht uur. Het is onverstandig om te gebruik mayonaise behandeling tijdens de slaap, omdat de douchekapje leiden de persoon wordt behandeld om te verstikken tot kan--samen met de luizen. Uittrekken van het GLB en shampoo het haar grondig. De Minnesota Department of Health aanvoelt dat een ontvettingsmiddel, zoals dageraad afwasmiddel, nuttig kan zijn. Gaat u verder met nat kammen van het haar.

Nat kammen

Natte kammen is een belangrijke tweede stap om ervoor te zorgen dat levensvatbare neten en resterende levende luizen uit het haar worden verwijderd. U kunt een boete-toothed luizenkam, een kam van de vlo gebruikt voor huisdieren of uw nagels, maar kammen is het meest efficiƫnt. Gebruik een sterke bovenlicht zodat kunt u elke nit en Luis in zicht. De Minnesota Department of Health adviseert niet meer dan een 1-inch breed segment van vochtig haar aanpakken op een moment, de kam zo dicht bij de hoofdhuid mogelijk plaatsen alvorens het in werking door het haar. Veeg de kam op papieren zakdoekje of de Dompel het in wrijven alcohol wanneer verschillende neten zijn gevangen door de tanden. Spoel grondig na nat kammen om ervoor te zorgen dat geen mayonaise in het haar blijft.

Omgevingscontrole

De CDC merkt op dat haar luizen worden meestal verspreid via nauw contact, maar zij kunnen vallen uit het hoofd en hangen in persoonlijke bezittingen en het milieu voor tot twee dagen. Machine wassen kleding, beddengoed, handdoeken en andere items in een warm sopje en droog op hoog vuur. Iets dat niet kan worden gewassen (zoals knuffels en kussens) kan worden opgeslagen in plastic bakjes voor 2 weken, zegt het CDC. Borstels, kammen en haarspeldjes week in warm water gedurende vijf tot 10 minuten. Zuig tapijten, tapijten en meubilair Verwijder de tas en de afzet van het buiten het huis onmiddellijk nadat u klaar met bent.

Mayonaise effectiviteit

De Minnesota Department of Health merkt op dat de alternatieve home behandelingen voor haar luizen behoeven te worden herhaald en adviseert een andere mayonaise behandeling tussen zeven en tien dagen na de eerste om ervoor te zorgen dat de onlangs uitgekomen luizen worden behandeld. Helaas, de effectiviteit van mayonaise als een luizen behandeling kan niet worden vastgesteld welke wegens gebrek aan wetenschappelijk bewijs, zegt de Minnesota Department of Health. De Harvard School of Public Health een voorontwerp experiment met olijfolie, een andere suffocant uitgevoerd. Levende luizen uit de olie verwijderd nadat een uur hersteld, maar die ondergedompeld gedurende twee uur overleed. De Harvard School of Public Health stelt dat deze resultaten niet als solide bewijs dienen mag dat olijfolie een effectieve behandeling is en niet een olie-gebaseerde verstikkende agent adviseert voor de behandeling van hoofdluis.


gerelateerde artikelen