Wat zijn de voordelen van been extensies?

June 3

Wat zijn de voordelen van been extensies?

Het been extensie is een isolatie oefening die doelen je quadriceps, de spieren aan de voorzijde van uw bovenbeen. Het is een eenvoudige beweging, die zich op slechts één gezamenlijke--je knieën voordoet. Het been extensie versterkt je quadriceps. en indien correct gedaan, is niet moeilijk over het kniegewricht.

Eenvoud

Het been extensie, doorgaans uitgevoerd op een been-extension machine, is een relatief eenvoudige oefening. De beweging komt bij slechts één joint en is een fundamentele, beperkte beweging. Zitten op de machine met je knieën in een hoek van 90 graden en je enkels achter de roller-pads, die in de buurt van het woord. Het gewicht lift totdat je benen bijna recht zijn, maar houd altijd een lichte bocht in je knieën aan het gewricht van bovenmatige slijtage. De eenvoud van deze oefening maakt het gemakkelijk om te leren en uitvoeren naar behoren, zelfs voor beginners lifters.

Focus

Been uitbreidingen zijn een belangrijke oefening in de versterking van de Patellaire ligament en de bijlage van de quadricep voor de knie. Deze oefening is gericht op versterking van de quad alleen en daarom versterkt belangrijke bijlagen voor het kniegewricht op hetzelfde moment. Andere been-oefeningen, zoals squats, step-ups en been persen, werken de quadriceps, maar de hamstrings, kuiten of glute spieren te helpen de tijdens de beweging. Als je quadriceps zwak zijn, kunt uitvoeren been uitbreidingen u zich richten op het net die spier te versterken.

Variaties

Variëren van been-extensie oefeningen uw training om vers te houden. Als u geen toegang tot een been-extension machine hebt, weerstand banden of enkel gewichten gebruiken. Op de sportschool, een manchet hechten aan uw enkel en been uitbreidingen kabel. Zittend, voeren één etappe- of twee-been uitbreidingen.

Specificiteit

De National Strength and Conditioning Association stelt vast dat de voordelen van een oefening specifiek voor het verkeer zijn. Als u op de squat uitoefening trainen en geleidelijk sterker geworden, doet deze kracht toename niet overgebracht naar het been-extensie-oefening. Als u worden sterker voor activiteiten die nabootsen van de beweging van de poot-extensie wilt, zoals schoppen, moet je trainen op de been-extensie-oefening, geleidelijk verhogen van het gewicht om te verhogen uw kracht.


gerelateerde artikelen