Eiwit toevoegen aan een Pasta maaltijd

June 20

Eiwit toevoegen aan een Pasta maaltijd

Uw dagelijkse evenwichtige voeding moet bevatten eiwitten en gezonde vetten en koolhydraten. Uw lichaam heeft essentiële aminozuren van de eiwitten die je eet om te bouwen en repareren van elke cel in het lichaam. De Harvard School of Public Health-merkt op dat de meeste volwassenen een minimum van 0,8 gram eiwit per kilogram moeten lichaamsgewicht per dag. Het soort eiwit die je eet is net zo belangrijk als hoe veel u krijgen. Gezonde bronnen van eiwitten toevoegen aan uw pastagerechten en uitgesneden ongezonde vetten en geraffineerde koolhydraten.

Stap 1

Meng een handvol gekookte quinoa in uw pasta. Quinoa is een goede bron van eiwitten omdat het bevat alle negen aminozuren die essentieel zijn in uw dieet. Bovendien bevat deze korrel 13.2 milligrammen van ijzer in een portie van 100 gram.

Stap 2

Het maken van uw pasta saus met 2 tot 3 ounces van mager vlees zoals kip, vis en Turkije met de huid verwijderd. Deze dierlijke bronnen zijn rijk aan volledige eiwitten en lager in vet rood vlees, maar moeten nog steeds worden gegeten in matiging. U kunt ook eiwit of een heel ei in plaats van vlees, bestemd om een portie eiwitten.

Stap 3

Gooi een half-kopje gekookte bonen in je pasta. De National Institutes of Health raadt peulvruchten zoals bruine bonen, lima bonen en kikkererwten als goede plantaardige bronnen van eiwitten. Als u van blik bonen gebruikmaakt, aanschaf van uiteenlopende voorzieningen zoutarm en spoel ze grondig om te verwijderen van de overtollige natrium.

Stap 4

Soja toevoegen aan uw pasta saus voor een eiwitrijk vegetarisch gerecht. Volgens de American Heart Association zijn sojaproducten zoals tofu en soja bonen goede bronnen van eiwitten. 50 gram soja eten kan per dag helpen lagere ongezonde low-density-lipoproteïne (LDL) cholesterol met 3 procent.

Waarschuwingen

  • Hebt u een chronische aandoening, zoals hart-en vaatziekten of nierfalen, betekent dit dat uw arts kan voorschrijven dat er specifieke dagelijkse doses van eiwitten. Raadpleeg uw arts alvorens eiwit toe te voegen aan uw dieet.

Tips

  • Gebruik hele korrels pasta rassen voor toegevoegde eiwitten, vezels, vitaminen en mineralen.
  • Kaas is een gemeenschappelijk toevoeging aan pasta's. Zuivel voedingsmiddelen zijn een goede bron van eiwit, maar ze zijn ook hoog in ongezonde vetten. Beperken van de zuivel en magere variëteiten alleen gebruiken.

Wat die u nodig hebt

  • Gekookte quinoa
  • Mager vlees zoals kip, Turkije of vis
  • Peulvruchten: bruine bonen, lima bonen of kikkererwten
  • Tofu of sojabonen

gerelateerde artikelen