Hoe het verhogen van de snelheid van de Running & afstand

February 27

Hoe het verhogen van de snelheid van de Running & afstand

Uiteindelijk krijg je sneller en zitten kundig voor langer lopen gewoon door in te loggen van de regelmatige punten, maar als u wilt zich richten op het vergroten van de lopende snelheids- en afstandsmeter, specifieke technieken kunnen u helpen langs de weg. Wanneer u werkt op snelheid en afstand, luister naar de signalen van uw lichaam. Running buiten uw vermogen kan gevaarlijk zijn.

Trim afstand voor snelheid

Hoewel het toevoegen van miles zal u helpen ontwikkelen uithoudingsvermogen, schalen terug kilometerstand doelen af en toe kan helpen richten je op snelheid in plaats van afstand, volgens ACE Fitness. U kunt langer loopt elke week om te werken op afstand doelen, maar plan herstel weken met kortere runs zodat u zich concentreren kunt op het verbeteren van de snelheid. Heb je tijd en energie voor snellere loopt. Trimmen loopt door een paar mijl, moet voldoende zijn om te helpen ontwikkelen van snelheid barst met behoud van progressie op langere loopt.

Nemen van snelheid strategie├źn

Tijd elke week te richten op betere snelheid rechtstreeks toewijzen. Intervaltraining, na een warming-up jog van 10 minuten, uitgevoerd in een snel tempo voor twee tot vijf minuten en volgen met een gelijke herstelperiode een trage of matig tempo. Herhaal de cyclus van vier tot zes keer te ontwikkelen van snelheid, ACE Fitness adviseert. Tabata training omvat 20 seconden van hoge intensiteit uitgevoerd gevolgd door 10 seconden van herstel. Herhaal dit patroon zeven of acht keer. Voor de opleiding van de heuvel, lopen zo hard als je kan de heuvel omhoog en dan jog terug naar beneden. Herhaal dit patroon meermaals.

Het langer duren

Bij het toevoegen van afstand, vertragen uw lopende tarief. Bijvoorbeeld, als u meestal een 8 minuten mijl--een tempo van ongeveer 7,5 mijl per uur--kan u vertragen tot een 9-minuut-per-mijl tempo als je kilometers verhogen. Na verloop van tijd, kunt u werken om snelheid back-up zodra je uithoudingsvermogen verbetert. Handhaven een Verwerkingsfrequentie waarbij 85 tot 90 passen per been elke minuut om te voorkomen dat het lichaam, vermoeiend adviseert Chi uitgevoerd. Meer tijd bij je voeten op de grond, hoe meer gewicht je lichaam moet ondersteunen. Dit kunt u sneller, uitlaat vermindering van de totale kilometerstand.

Langer, sneller en veiliger

Wanneer u werkt aan het verhogen van de snelheid en afstand, luister naar de signalen van uw lichaam zodat u niet gekwetst. Lopen of stoppen indien nodig, en blijven gehydrateerd door het drinken van 8 ounce van water elke 20 minuten volgens past suiker. 30 tot 60 gram koolhydraten consumeren om de 60 minuten om te houden van uw lichaam aangewakkerd. Voor langere loopt, blijf gemotiveerd door nieuwe muziek beluisteren, het bijhouden van uw hartslag op een persoonlijke monitor of hardlopen met vrienden.


gerelateerde artikelen