Welke oefeningen kan ik doen & nog steeds mijn Curves?

May 24

Welke oefeningen kan ik doen & nog steeds mijn Curves?

Wanneer mensen van krommen denken, verwijzen ze over het algemeen naar een zandloper figuur met een borst, heupen en kont. Deze lichaamsdelen vaak bestaan grotendeels uit vet. Wanneer vrouwen een nieuwe oefeningsroutine begint, kunnen ze verliest een deel van die bochten als gevolg van vet verlies. Goede cardiotraining, evenals een goede kracht training routine kan het verbeteren van de spieren in uw curviest lichaamsdelen, zodat u de figuur u omarmen en nog steeds gezond houden.

Cardio

De American College of Sports Medicine raadt aan dat gezonde volwassenen deelnemen aan ten minste 30 minuten matige lichaamsbeweging, vijf dagen per week. Overwegen om de curven in uw onderlichaam afgezwakt, gewicht dragende oefeningen. Lopen op een loopband op een helling van vijf tot en met 15 procent. Gebruik van een trap-stepper of elliptisch. Vermijd teveel cardiovasculaire oefeningen te doen. Vrouwen vallen vaak in de routine van het doen van enorme hoeveelheden van cardio- en geen krachttraining, wat in spier verlies resulteert. Spier is essentieel voor behoud van curven en het houden van uw lichaam-bedrijf.

Bilspieren

In tegenstelling tot de borst, bestaat het mikpunt van meestal spier, dus met voldoende weerstand opleiding, je eigenlijk uw bodem ronder en curvier maken kun. Aan de achterkant been liften op de machine van een kabel of met een enkel gewicht. Probeer ook vloer glute bruggen, waar u op uw rug liggen met je knieƫn gebogen, til je kont in de lucht voor een tweede en dan lager is. Samengestelde, multi gezamenlijke oefeningen zoals squats, lunges en deadlifts zijn de meest effectieve oefeningen. Volgens de National Strength and Conditioning Association, doen drie sets van acht tot 12 herhalingen van elke oefening voor optimale toning en groei.

ABS

Totale kern oefeningen zoals planken help Toon de hele buik. Voor buik focus, doen crunches op een stabiliteit bal, liggend been liften, en been liften op de Roman Chair, een machine waar steun jezelf met je ellebogen en onderarmen en til je benen tot je borst. Toon de obliques, kronkelende oefeningen zoals crunches fiets doen en abdominale wendingen met een lichte Medicijnbal gezeten. Vermijd om te minimaliseren spiergroei voor de obliques en gelijktijdige verdikking van de taille, gewogen kant bochten doet.

Schouders

Vrouwen die zijn natuurlijk lang of dunne mogelijk bouwen meer als een potlood en niet over een heleboel curven. Een manier om de illusie van een zandloper figuur is het bouwen van uw schouder spieren iets, waardoor het kijken kleiner in vergelijking taille. Ken seated dumbbell schouder persen en laterale verhogingen aan het werk van de top van de schouders. Ronde van de voorkant van de schouders, frontale werpt doen en incline dumbbell schouder pers. De achterste schouders dalen van omgekeerde flys en gebruiken voor de Pec-Dec-machine. Houd het gewicht zwaar genoeg is om uw spieren vermoeidheid door acht tot 12 herhalingen.


gerelateerde artikelen