Kruiden Remedies voor het verminderen van het bloed leiden niveau

August 6

Kruiden Remedies voor het verminderen van het bloed leiden niveau

Loodvergiftiging is een ernstig gezondheidsprobleem dat zich voordoet wanneer lood, een zwaar metaal, hoopt zich op in je lichaam. MayoClinic.com stelt die loodvergiftiging kan optreden over een periode van maanden of jaren, vaak invloed op kinderen onder de leeftijd van 6 jaar en kan in sommige gevallen fataal. Een onderzoek van lood bloedspiegels is de belangrijkste diagnostische techniek aan het scherm voor loodvergiftiging. Sommige kruidenmiddelen kunnen helpen bij de behandeling van uw loodvergiftiging. U moet altijd voldoen aan uw arts te bespreken van de risico's en voordelen van kruiden supplementen.

Loodvergiftiging

Lood is gevonden in talloze materialen, met inbegrip van huis verf vóór 1978, bepaalde speelgoed en meubels vervaardigd buiten de Verenigde Staten, gordijn gewichten, sanitair, leidingen, kranen, verontreinigde grond en batterijen. Gebruikelijke verschijnselen en symptomen geassocieerd met loodvergiftiging en hoge bloedspiegels voorsprong meer buikpijn; verhoogde bloeddruk; geheugenverlies; spierzwakte; hoofdpijn; daalde van sperma; en gevoelloosheid, tintelend gevoel of pijn in uw ledematen.

Kruidenremedies

Er zijn verschillende kruiden remedies die zijn gebruikt bij de behandeling van loodvergiftiging, hoewel meer wetenschappelijk onderzoek nodig zijn kan te onderzoeken van de werkzaamheid van deze kruiden voor dit gezondheidsprobleem. Gecertificeerd nutritional consultant en voeding onderzoeker Phyllis A. Balch, auteur van "Voorschrift voor Nutritional Healing," Staten dat alfalfa een ontgiftende werking op je lichaam, heeft terwijl Aloë vera sap kan helpen met het verwijderen van metalen uit uw spijsverteringskanaal. Chlorella en koriander kunnen absorberen toxische metalen.

Aanbevolen kruid

Aloë vera is een kruidenmiddel dat al lange tijd gebruikt heeft bij de behandeling van een breed scala van aandoeningen, met inbegrip van loodvergiftiging. Andere gezondheidsproblemen die van Aloë vera profiteren kunnen omvatten verhoogde cholesterolniveaus, verminderde circulatie en irritatie van de maag. Aloë vera, stelt naturopathic arts Sharol Tilgner, auteur van "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde," heeft ontstekingswerende eigenschappen en wordt beschouwd als een vulnerary, of een stof die helpt genezen wonden.

Overwegingen

Loodvergiftiging is een ernstig gezondheidsprobleem waarvoor de zorg en de tussenkomst van een gekwalificeerde professionele gezondheidszorg. Kruiden remedies, terwijl vaak een nuttige aanvulling therapie bij de behandeling van deze aandoening, moeten altijd worden gebruikt in combinatie met andere therapieën aanbevolen door uw zorgverzekeraar. Sommige kruiden wellicht niet geschikt bij de behandeling van uw aandoening en moeten worden vermeden. Een ontmoeting met een deskundige om te zien of kruiden geschikt om u en uw conditie zijn kruidengeneeskunde.


gerelateerde artikelen