Gemeenschappelijke voedselbronnen van Maltose

August 13

Gemeenschappelijke voedselbronnen van Maltose

Als je een levensmiddel dat de term mout heeft hebt gegeten of gemoute in haar naam, kansen hebt u gegeten maltose. Maltose is een suiker die niet natuurlijk gevonden in grote hoeveelheden in de voedselvoorziening, maar je lichaam kan genereren wanneer u zetmeelrijke voedingsmiddelen verteren. Het is een belangrijk onderdeel van het bier brouwen en distilleren van alcohol, en biedt een uitgesproken smaak gemoute dranken.

Maltose Basics

Wanneer lange ketens van suikers, zoals zetmeel, worden afgebroken in het maag-darmkanaal, kleinere suikers, met inbegrip van maltose, gegenereerd. Hoewel maltose een kleine suiker is, het bestaat eigenlijk uit twee kleinere suikers van de glucose. Maltose is een beetje te groot voor mensen om te absorberen, zodat je lichaam in glucose breken moet zodat uw lichaam kan transporteren naar andere delen van het lichaam voor gebruik als brandstof en energie op te slaan.

Voedingsbronnen van Maltose

Niet veel traditionele voedingsmiddelen zijn natuurlijk hoog in maltose. Als zetmeelrijke voedingsmiddelen zoals granen, maïs, aardappelen, peulvruchten, noten en sommige vruchten en groenten zijn verteerd, resulteert maltose. Wanneer u dit voedsel koken, wordt de inhoud van maltose verhoogt. Bijvoorbeeld, rauwe zoete aardappelen hoeft niet elke maltose, maar gekookte zoete aardappelen bevatten ongeveer 11 gram maltose per kopje. Maltose wordt ook gevonden in melasse, dat is een zoet product dat een uitgesproken smaak aan gebakken goederen geeft. Er zijn ook sommige gemoute dranken die worden geserveerd als een hete chocolade-achtig product met melk of een milkshake gemoute.

Maltose in bier en Alcohol productie

Maltose wordt gemaakt in de ingericht proces bij het maken van bier en wanneer het distilleren van alcohol van de mout. Tijdens de bierproductie, zijn granen zoals gerst ontkiemd en gedroogd om aan te moedigen de afbraak van zetmeel in suikers, met inbegrip van maltose. Dit proces voorziet in smaak en helpt met gisting.

Voedingsaanbevelingen voor Maltose

Geen specifieke aanbevelingen bestaan voor maltose, en consumenten moeten zich bewust van algemene suiker inname. Referentie-innames van de huidige dieet beveelt aan dat 45 tot 65 procent van je totale calorieën uit koolhydraten, met inbegrip van 14 gram voedingsvezels per 1000 calorieën verbruikt moet komen. Ongeveer 14,6 procent van je totale calorieën worden verbruikt van toegevoegde suikers in de gemiddelde dieet, Staten van de Academie van voedings- en dieetleer. Om te blijven gezond, toegevoegde suikers zoveel mogelijk te verminderen calorie-inname, het zorgen voor voldoende inname van andere belangrijke voedingsstoffen en het vermijden van risico voor de gezondheid van de negatieve uitkomsten zoals diabetes, hart-en vaatziekten en kanker, die zijn gekoppeld aan hoge suiker inname te verminderen.

Waarschuwingen

Mensen die genetische aandoeningen in de koolhydraatstofwisseling, zoals sucrose-isomaltase deficiëntie, kan worden ontbreekt een enzym, of hebben een tekort aan het enzym nodig om te verteren van maltose. Nuttigen van koolhydraten bronnen waarmee maltose of voorlopers van maltose kunnen resulteren in chronische diarree, nutriënten malabsorptie, en in sommige gevallen, hypercalciëmie. Een beoefenaar van de gezondheid te raadplegen voor advies over de diagnose of het beheer van deze aandoening.


gerelateerde artikelen