Benefiber voor IBS

August 24

Benefiber voor IBS

Prikkelbare darmsyndroom is een pijnlijke nog vrij algemeen aandoening die leiden zowel constipatie als diarree tot kan. Mensen die last van Prikkelbare darmsyndroom (IBS hebben) kunnen vinden dat hun symptomen variëren op basis van hun stemming en hun stressniveau van hun dieet. Maar er is geen remedie voor IBS, Benefiber, kan een aanvulling van de vezel-rijk, kunnen helpen verminderen enkele van de symptomen die gepaard gaan met IBS.

Wat is een IBS?

Prikkelbare darmsyndroom is van invloed op de dikke darm, en zorgt ervoor dat gas kramp, opgeblazen gevoel en pijn, volgens de Mayo Clinic. Volgens de Mayo Clinic, is IBS vaak verkeerd begrepen omdat mensen met IBS kunnen afwisselend diarree en worden verstopt. Deze pijnlijke en vaak pijnlijke symptomen kunnen verminderen de kwaliteit van iemands leven, zoals mensen met IBS hebben kunnen om te voorkomen dat sociale situaties en bepaalde levensmiddelen wanneer zij zijn niet goed voelt.

Benefiber

Benefiber is een vezel-supplement die beschikbaar in vele verschillende vormen zoals een pil of een poeder is te mengen in dranken. Terwijl Benefiber in verschillende smaken komt, is het meest populaire type de originele, smaakloze poeder omdat het kan worden gemengd in een drankje zonder te veranderen van de smaak. Volgens de website Benefiber, het belangrijkste ingrediënt in Benefiber, en het enige ingrediënt in originele smaak poeder is Benefiber tarwe dextrine.

Tarwe dextrine

Tarwe dextrine is een oplosbare vorm van voedingsvezels, wat betekent dat het zich bindt aan het water in de maag en darmen, en vertraagt de spijsvertering. De Benefiber website verklaart dat tarwe dextrine bevat een zeer kleine hoeveelheid gluten, dus het kan wel of niet geschikt voor gebruik door mensen die ook coeliakie hebben. Tarwe dextrine is een koolhydraat, die ook wordt gebruikt als levensmiddelenadditief te verhogen de stabiliteit van voedingsmiddelen.

Vezels en IBS

Volgens de journal "Clinical Nutrition", kan voedingsvezels helpen verminderen enkele van de symptomen van Prikkelbare darmsyndroom. Het dagboek staat dat oplosbare vezels, zoals tarwe dextrine, meer effectief in het behandelen van IBS dan onoplosbare vezels. Omdat vezels bulk aan gewicht van de ontlasting toevoegt, het vermindert en voorkomt verstopping. Mensen die lijden aan constipatie vaak overwegen meer vezels eten of met behulp van Benefiber.

Overwegingen

Prikkelbare darmsyndroom is complexer dan het gewoon nemen vezels ter verbetering van alle symptomen. Veel mensen met IBS krijgen diarree. De Mayo Clinic staat dat glasvezel gas, krampen en diarree erger voor sommige mensen kan leveren. U moet altijd praten met uw arts voordat u Wijzig uw dieet of probeer een nieuwe voedingssupplement. De Mayo Clinic raadt starten met behulp van slechts een kleine hoeveelheid Benefiber en vervolgens geleidelijk verhoging van het bedrag totdat u bij de aanbevolen dosering, zodat u niet uw spijsvertering verstoren.


gerelateerde artikelen