Cactus thee voor Diabetes

July 19

Cactus thee voor Diabetes

Als u hebt gediagnosticeerd met diabetes, je kan worden geconfronteerd met een levensduur van insuline-injecties om te helpen het proces van uw lichaam de suikers die een onderdeel van elke natuurlijke dieet zijn. Sommige onderzoek suggereert echter dat verbindingen in cactus thee kunnen een aanvulling op die dagelijkse shots, zodat de kwaliteit van leven voor hulpbehoevenden insuline kan worden verbeterd.

Diabetes Basics

Diabetes is een gevolg van storing in de alvleesklier, het orgaan dat verantwoordelijk is voor uw lichaam de productie van insuline. Insuline helpt uw lichaam breken van suiker. Wanneer je lichaam dit niet effectief doen, moet u wellicht injecties met insuline.

Prickly Pear Cactus

In een paper gepubliceerd in het "archieven van Investigative geneeskunde," voeding onderzoeker Alberto Frati-Munari bleek dat eten prickly pear stengels hypoglecemic effecten--wat betekent dat het hielp breken en de regulering van de bloedglucose op een wijze vergelijkbaar met insuline. Een studie van de Universiteit van Wenen 2002 leek te ondersteunen dat vinden in tests op glucose metabolisme in hyperlipidemics--mensen met abnormaal hoge niveaus van lipiden, die een risicofactor voor diabetes is.

Cactus thee

Hoewel u de voordelen van het eten van de planten krijgen kan, drinken van thee gemaakt van cactus--met name prickly pear--de verbindingen u sneller en gemakkelijker moet te kan leveren. U kunt cactus thee krijgen van voedingssupplement leveranciers en kruiden winkels landelijk of op het Internet.

Gezond verstand voorzichtigheid

Kruiden behandelingen zijn niet geregeld door de Food and Drug Administration en hoeft niet de strenge normen van kwaliteit en het bewijs toegepast op fabrikanten van insuline. Als u diabetes hebt, moet u alleen afwijken van uw arts-aanbevolen medicatie na overleg met uw arts. Diabetes kan hebben catastrofale gevolgen voor je lichaam, dus je aandacht aan de resultaten van elke wijziging in uw behandelplan besteden moet.


gerelateerde artikelen