Stress managementtechnieken voor kinderen

March 22

Stress managementtechnieken voor kinderen

Overzicht

Er zijn veel leven triggers die leiden kunnen tot stress reacties bij kinderen. Echtscheiding, groepsdruk en school zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van stress bij kinderen, verklaart de website KidsHealth. Ouders hun kinderen omgaan met stress door deze te scheiden van stressoren soms leren kan, maar dit niet de meest positieve manier van omgaan met een probleem. U kunt uw kinderen ook leren hoe om te gaan met stress door te kijken naar hoe u positief omgaan met de uitdagingen van het leven van.

Oefening

Oefening is een goed hulpmiddel bij de bestrijding van stress, vooral voor kinderen. Een manier om de controle over de stress in je leven is door middel van regelmatige lichaamsbeweging. Yoga is een effectieve methode van het stress-busting, met haar focus op meditatie en ademhaling, stelt de KidsHealth-website. Als uw kind net een stressvolle situatie ervaren heeft, bieden om hem te nemen op een fietstocht of een jog rond de buurt. Dit pompt omhoog zijn endorfines en helpt zijn hersenen bestrijding van stress en schakel over naar de "feel good" modus. Regelmatige oefeningsroutines kunnen ook helpen verbeteren van zelfvertrouwen en helpen met milde angst en depressie. Dertig minuten lichaamsbeweging per dag kan ook helpen hem beter slapen 's nachts en slapen is een krachtig hulpmiddel in het beheer van de spanning. Omdat veel kinderen sedentaire op school zijn, zal tot oprichting van regelmatige oefeningsroutines hen helpen gezond te blijven en verminderen van hun stress niveaus.

Herkennen van Stress

De American Psychological Association wordt uitgelegd dat u stress in uw kind herkent door te erkennen van symptomen zoals een verandering in de eetgewoonten, gevoel ziek voor school en je kind interactie met anderen. Plotselinge wijzigingen--vooral negatieve veranderingen--kunnen aangeven dat uw kind voelt zich angstig en gestresst zijn over iets. Het is ook nuttig om te beseffen dat uw kind zijn eigen stress niet herkennen kan en waarschijnlijk zal niet zitten kundig voor zeggen u wanneer hij voelt zich overweldigd. Kijk voor woorden zoals "ongerust" en "verward" wanneer uw kind praat omdat ze mogelijk code woorden voor "stress."

Muziek

Soms kan muziek een rustgevende en kalmerende effect hebben op uw kind. Kies muziek die leeftijd passende, zoals rijmpjes of boeken op tape voor jongere kinderen. Oudere kinderen kunnen profiteren van meer instrumentale, zoals de New Age of Keltische muziek. Luisteren naar hun favoriete rockband kan soms hen kalmeren en helpen hen omgaan met stressvolle gedachten en gevoelens.

Journaling

Het neerschrijven van je gevoelens en gedachten kan een goede stress-reliever voor volwassenen, en zou een deel van uw kind stress management tool systeem zo goed. Journaling staat jonge geitjes toe om te gaan met hun woede, stress en verdwaalde gedachten krijgen door het neer op papier. HelpGuide.org suggereert helpen uw kind start een dagboek van stress door het schrijven van wat kan in eerste instantie hebben veroorzaakt haar stress, hoe ze zich voelt over de stressvolle situatie, hoe ze reageert op de stress en wat ze doet ter bestrijding van de stress. Kunnend stressvolle patronen en triggers kunnen wel een levensvatbare stress managementtechniek die ze voor toekomstig gebruik gebruiken kan.


gerelateerde artikelen