Hand reflexologie & tandpijn

March 13

Hand reflexologie & tandpijn

Wanneer je aan een kiespijn lijdt, lukt het niet altijd om een tandarts onmiddellijk. Of het is het midden van de nacht, je hoeft alleen maar om nog een paar uur totdat je om het kantoor van uw tandarts maken kunt te duren, kan de hand reflexologie helpen. Deze moderne versie van Acupressuur massage maakt gebruik van een reflex verbinding tussen de kerngebieden van de hand en de rest van je lichaam om te helpen minimaliseren van pijn, waar het zich voordoet. Reflexologie is geen vervanging voor conventionele tandheelkundige zorg.

Filosofie

Net als andere vormen van holistische genezing, werkt reflexologie volgens het idee dat het lichaam natuurlijk de neiging om zichzelf, te genezen volgens nemen kosten van uw gezondheid, deel van de website van de Universiteit van Minnesota. Reflexologen bekijken pijn als gevolg van de complexe interactie tussen lichaam, geest en emoties. Volgens deze filosofie wordt de pijn minder intens wanneer bent u in staat om te ontspannen. Reflexologie waarschijnlijk niet zal genezen uw kiespijn, maar door het stimuleren van de circulatie en inducerende ontspanning, kan het helpen u uw pijn anders beleven.

Theorie

Hand reflexologie is een soort distale therapie---met andere woorden, werkt een lichaamsdeel voor de behandeling van een probleem op een verre locatie. Dit concept komt handig wanneer u te met een voorwaarde maken zoals kiespijn, waar het is niet praktisch of mogelijk toe te passen massage rechtstreeks naar het gebied van ontsteking of letsel, John Cross, acupuncturist en oprichter van de John Cross klinieken in de Isle of Skye, Verenigd Koninkrijk en auteur van wijst "acupressuur: klinische toepassingen in Musculo-skeletale voorwaarden."

Hand Mapping

Reflexologie kaarten trace de afbeelding van het gehele lichaam, met inbegrip van ledematen, inwendige organen en klieren, op de handen en voeten. Het midden van de rug van elke hand vertegenwoordigt de bovenrug, volgens de interactieve reflexologie hand kaart bevindt zich op de website van Dorling Kindersley boeken. De lever zone strekt zich uit over de palm van de rechterhand, terwijl de zijkanten van de duimen de wervelkolom vertegenwoordigen. Een hand reflexoloog worden eventuele problemen met de kaak, tandvlees of tanden te doen, gericht op de ruggen van de vingers van elke hand, in het gebied waar u een ring zou dragen.

Punten naar doel

Voor het uitvoeren van Reflexologie voor kiespijn, zult u willen stimuleren en massage van de rug van elk van uw vingers. De Whysong hand reflexologie methode, opgericht door Helen Whysong, een meester van de reflexologie in Phoenix, Arizona, en auteur van "Whysong methode---Hand reflexologie," beveelt aan met behulp van de traditionele acupressure punt 4 van de dikke darm, ook wel genoemd de "afdruipplaat van the baggert," voor de behandeling van kiespijn. LI4 in de gordel tussen uw duim en wijsvinger te zoeken. Druk tegen de pakking tussen de duim en wijsvinger te stimuleren van het punt.

Techniek

Raken het punt of de zone op de hand die hij wil manipuleren, een reflexoloog zal een stevige maar zachte druk uitoefenen voor een moment, gevolgd door een moment van rust. Zonder het verwijderen van zijn duim of vinger van de huid, gebruikt hij een soepele, natuurlijke en eenvoudige ritme om te werken op het gebied totdat de patiƫnt symptomatische hulp ervaart of een zekere mate van ontspanning bereikt. Deze techniek heeft een diepgaand effect op het parasympathische zenuwstelsel, die rust en herstel, regelt volgens Vicki Pitman, reflexoloog en holistisch genezer in Bradford on Avon, Verenigd Koninkrijk, mede auteur van "reflexologie: een praktische aanpak."


gerelateerde artikelen