Hoe om te zuiveren van Water met waterstofperoxide

July 29

Hoe om te zuiveren van Water met waterstofperoxide

Waterstofperoxide is jarenlang als een chemische behandeling in gemeentelijke watersystemen gebruikt. Het heeft verschillende voordelen, zoals ijzer en waterstofsulfide verwijdering en de neutralisatie van de smaken en geuren. Als je kamperen, wandelen of niet een bron van drinkwater hebben, is het belangrijk om te zuiveren het water om te doden van levende organismen die kunnen infecteren u en ziekte veroorzaken. Dit is een eenvoudig proces, en snel treedt op omdat waterstofperoxide een snelwerkende chemisch agens is.

Stap 1

1 gallon water met 50 mL droge chloor behandelen. Chloor en waterstof peroxide werken goed samen omdat ze verschillende soorten reiniging bieden, en waterstofperoxide uiteindelijk de smaak van chloor neutraliseert. Laat de chloor in het water zitten 's nachts.

Stap 2

Vul de gaten met 2 mL waterstofperoxide voor elke gallon water zuiveren van u zijn gedaald.

Stap 3

Leeg het oog gedaald van waterstofperoxide in het water.

Stap 4

Laat het mengsel zitten gedurende 15 minuten voordat het drinken--dit geeft de waterstofperoxide gaan oxideren van het water en de chloor te neutraliseren.

Tips

  • U hoeft niet te gebruiken van chloor alvorens waterstofperoxide aan het water, maar het verbetert de algehele zuivering van het water.
  • Waterstofperoxide die zijn opgeslagen in een koele plaats te houden en in een donkere container--UV stralen oorzaak waterstofperoxide aan verval, waardoor de doeltreffendheid ervan als een purifier.

Wat die u nodig hebt

  • Waterstofperoxide
  • Droge chloor
  • Pipet

gerelateerde artikelen