Emotionele gevolgen voor kinderen bij het zien van hun ouders Alcohol drinkt

October 25

Drinken voor kinderen kunnen een onschadelijke activiteit, zolang de kinderen worden onderwezen over de mogelijke gevaren met alcohol door close, liefhebbende ouders. Verwaarlozing en misbruik, echter, kunnen leiden tot problemen voor kinderen van drinkers aangezien zij groeien.

Kinderen van alcoholisten

De meest ernstige emotionele problemen die voortkomen uit zien ouders drankje eventueel schuld, angst, verlegenheid, volgens het onvermogen om hechte relaties, boosheid en depressie, de American Academy of kind & Adolescent Psychiatry. Dit kan leiden tot delinquent gedrag en misbruik van drugs en alcohol later in het leven. Alcoholmisbruik kan erfelijk zijn, maar het kan ook gerelateerd zijn aan milieufactoren.

Drinken van risico 's

Er is een verband tussen kinderen die beginnen met drinken als adolescenten en hun ouders die tentoongesteld van een gunstige houding ten opzichte van drinken, volgens de National Institute on Alcohol Abuse and Alcoholism (NIAAA). Kinderen hebben meer kans om weer te geven als onschadelijk te drinken wanneer hun ouders drinken, en ze beginnen eerder drinken. Er is een grotere kans ze zullen alcohol misbruik door de leeftijd van 17 tot en met 18. Adolescenten met vaders die meer dan twee drankjes per dag hebben een groter risico van misbruik van de substantie, volgens de NIAAA.

Peer vereniging

Tieners worden meer beïnvloed door hun peers als adolescenten, maar ze zijn minder waarschijnlijk om te drinken als ze hebben een hechte relatie met ouders die hen waarschuwen voor de gevaren van alcohol. Kinderen van het drinken van de ouders hebben de neiging te associëren met collega's die hebben geprobeerd alcohol zo jong als tien, volgens de middelenmisbruik en Mental Health Services Administration. Dit verhoogt ook de risico's van drinken en misbruik van alcohol vroeg in het leven.

Toezicht

Een studie door onderzoekers op de Virginia Commonwealth University vond dat ouders die drinken invloed hebben op de manier waarop hun kinderen drinken als adolescenten. De studie, gepubliceerd in een 2008 nummer van Clinical & Experimental onderzoek gekeken naar 4,731 adolescenten en hun ouders van gegevens verzameld in een Finse studie van gezondheidsgerelateerde gedragingen en risicofactoren. Het onderzoek bleek dat ouders die alcohol dronk of leed aan het drinken problemen daalde het toezicht op hun kinderen, die hebben geleid tot tiener alcoholgebruik. Hoewel er discipline door de ouders geweest misschien, leidde het tot opstand door jongeren, suggereren dat ze meer werden beïnvloed door het zien van hun ouders drinken dan door hun discipline. Ouders die met hun kinderen op jonge leeftijd communiceren hebben meer kans om te zien van hun tiener kinderen bekijken van alcohol als schadelijk en minder waarschijnlijk te drinken op leeftijd 17 tot en met 18, volgens de Nebraska middelenmisbruik en verslaving diensten. Gebrek aan communicatie en monitoring, echter, is meer waarschijnlijk leiden tot adolescenten die drinken en geniet van zwaar drinken.


gerelateerde artikelen