Hoe om te koken met Truvia

October 30

Truvia is een zoetstof gewonnen uit de stevia plant. Omdat het bevat geen calorie├źn, mensen vaak gebruik het als een suiker substituut in alles van koffie tot granen. U kunt ook Truvia in bakken, hoewel vanaf voorjaar 2011, het bedrijf niet een bulkgoed verkocht om het gemakkelijker maken voor gebruik in koken en bakken. Echter, het bedrijf is voornemens om in de toekomst het vrijgeven van een. Bij het vervangen van Truvia voor suiker in een recept, houd er rekening mee dat er niet een exacte omzetting van 1 op 1.

Stap 1

Lees door uw recept om te zien hoeveel suiker er wordt aangedrongen.

Stap 2

De hoeveelheid suiker die u nodig hebt in de juiste hoeveelheid Truvia omzetten. Voor een recept bellen voor 1 kop suiker, 1/3 kopje plus 1 1/2 tbsp. of gebruiken 24 pakjes, van Truvia, het bedrijf adviseert. Gebruik ter vervanging van 1/4 kopje suiker, 1 tbsp. plus 2 tsp. van Truvia, of zes pakketten. Het Truvia equivalent van 1/3 kopje suiker is 2 tbsp. plus 1 tsp., of acht pakketten. Voor 1 tbsp. van suiker, 1 1/4 tsp. van Truvia of 1 1/2 pakketten te gebruiken. Een theelepel suiker bedraagt 3/8 van een eetlepel Truvia, of de helft van een pakje.

Stap 3

Meet het opgegeven bedrag van Truvia gebaseerd op het systeem van de conversie in een gepaste afmetingen meten lepel of kopje.

Stap 4

Voeg de Truvia aan het recept zoals aangegeven.

Stap 5

De rest van het recept bereiden volgens de aanwijzingen.

Tips

  • Hoewel met behulp van Truvia en andere calorie-vrij suiker vervangers uw dagelijkse calorie-inname verminderen zal, waarschuwt de Cleveland Clinic dat het wellicht niet die nuttig zijn voor lange termijn gewichtsbeheersing. Bovendien, de Food and Drug Administration (FDA) is nog niet goedgekeurd geheel-blad stevia voor gebruik als zoetstof, hoewel het al uitgeroepen tot "algemeen als veilig erkend" door de FDA. Truvia is gemaakt van rebiana, een gedeelte van de stevia-blad, maar het maakt geen gebruik van het gehele blad, die voldoet aan de FDA-regels.

Wat die u nodig hebt

  • Meten lepels of cups

gerelateerde artikelen