Hoe om vet te verliezen in een Week

August 22

Hoe om vet te verliezen in een Week

Fad diëten die beloven je vet kunt verliezen uit bepaalde gebieden--negeren als je gewicht verliest, verliest u het even uit over je hele lichaam. Verliezen vet vereist een combinatie van veranderingen in uw dieet en lichaamsbeweging routine. U moet een tekort van 3500 calorieën verloor slechts één pond lichaamsgewicht. De snelste manier is om te eten minder--zodat u consumeren minder calorieën-- en aan het verhogen van uw activiteitenniveau--zodat u meer calorieën verbranden.

Stap 1

Duw jezelf fysiek met intervaltraining. Volgens ABC News/gezondheid, is de snelste manier om lichaamsvet te verbranden om te variëren met de intensiteit van uw training tussen 65 en 85 tot 95 procent van uw totale capaciteit. Interval training maakt die uw lichaam zowel aëroob als anaëroob werken, wat leidt tot de meest calorieën en hoogste hoeveelheid vet verbrand.

Stap 2

Bezuinigen op uw koolhydraten te helpen uw lichaam verbranden van vet voor energie. Uw lichaam de primaire energiebron is glucose; low-carb gaan stopt de gemakkelijke levering van energie en krachten uw lichaam te verbranden converteren opgeslagen vet om brandstof. Dit is de theorie achter diëten zoals het Atkins en South Beach Zone diëten--beperken over-all koolhydraten en koolhydraten die weinig impact op de bloedsuikerspiegel, zoals groenten en gehele korrels hebben te kiezen. Volg om te verliezen de meeste hoeveelheid gewicht in een week, de fase van de inductie van de Atkins of South Beach dieet, dat koolhydraten tot ongeveer 25 g per dag beperkt.

Stap 3

Voeg fiber aan uw dieet. Een vezelrijk dieet kunt u volledige langer voelen en minder calorieën verbruiken. Fiber vertraagt de vertering van voedsel, waardoor u minder bij elke maaltijd eten en tussen de maaltijden langer gaan. Een vezel-supplement kunt u vlak voor uw maaltijden te snijden calorieën. Zorg ervoor dat u verhogen van uw inname van water - teveel vezels kan leiden tot constipatie-- maar blijven gehydrateerd blijft alles soepel.

Waarschuwingen

  • De inductie fase van het dieet Atkins en South Beach zijn zeer beperkt en zijn ontworpen om te worden gevolgd voor niet meer dan twee weken.
  • Raadpleeg altijd uw arts voordat u begint met een gewichtsverlies programma.

Tips

  • Drastische maatregelen zal u helpen afvallen snel, maar kunnen niet helpen u gewicht weren op de lange termijn. Gezond gewicht-verlies komt duurzame levensstijl wijzigingen kunnen aanbrengen. Doel te verliezen tussen de 1 en 2 pond per week.
  • Neem een multivitamine wanneer beperken koolhydraten om ervoor te zorgen je lichaam krijgt de essentiële voeding die het nodig heeft.

gerelateerde artikelen