Hoe om gewicht te verliezen door het eten van rauwe tomaten & komkommers

May 20

Hoe om gewicht te verliezen door het eten van rauwe tomaten & komkommers

Verse groenten zijn bekend voor hun vitamine- en mineralengehalte, maar deze voedingsmiddelen zijn meer dan voeding krachtpatsers: ze kunnen ook uw gewichtsverlies inspanningen te stimuleren door het vervangen van de hoger-calorie tarief en volume toe te voegen aan uw maaltijden. Met slechts 10 tot 20 calorieën per portie van de half-cup toevoegen ruwe komkommers en tomaten vezel, vitamine A en vitamine C aan uw dagelijkse menu. Integratie van deze groenten in een evenwichtige voeding--waartoe ook andere gezonde voedingsmiddelen--kunt u healthfully ongewenste ponden schuur.

Stap 1

Vervang de rauwe tomaten en komkommers voor hogere-calorie snacks zoals muesli bars, kaas, crackers en chips. De lage energiedichtheid van groenten zoals tomaten en komkommers maakt ze, meer verzadigende dan voedsel dat pak meer vet of koolhydraten per hap. Door munching op deze groenten wanneer een snack aanval stakingen, voelt u vol op minder calorieën, waardoor u minder gedurende de dag eten. Hen in paren rangschikken met mager eiwitten, zoals gegrilde kipfilet of zwarte bonen, helpt u zelfs voller gevoel na de maaltijd.

Stap 2

Rauwe tomaten en komkommers toevoegen aan uw maaltijden als bijgerecht-- en opeten voordat de chowing naar beneden op de rest van je eten. Vanwege hun hoge vezel en water gehalte toevoegen deze groenten caloriearm volume aan uw maaltijd, u snel vullen en waardoor je minder kans om te overindulge op het hoofdgerecht.

Stap 3

Het eten van rauwe tomaten en komkommers met een caloriearm dip of salade dressing. Door het koppelen van deze groenten met andere aroma's, zal u helpen verscheidenheid toevoegen aan uw menu en smaakpapil verveling afwenden. Beregening versneden tomaten en komkommers met kruiden zoals koriander kan ook helpen u smaakvol, caloriearm variaties kunt toevoegen aan uw dagelijkse voeding. Door te kiezen voor lekkere groenteschotels in plaats van hogere-calorie items, zult u het verlagen van uw energie-inname voor de dag.

Stap 4

Bewaar een see-through container van gesneden tomaten en komkommers op een zichtbare plaats in uw koelkast. Wanneer hongerstakingen, gemak vaak triomfeert over dieet overtuigingen. U zult waarschijnlijk meer voorbij de calorierijke snacks te bereiken voor de groenten als ze al bereid bent en in een toegankelijk plek.

Stap 5

Vermindering van de hoeveelheid calorierijke vullingen u gebruiken in broodjes--zoals vlees, kaas en mayonaise-- en extra plakjes rauwe tomaat en komkommer in plaats daarvan toe te voegen. Dit verlaagt de calorie-inhoud van uw broodje terwijl ook het verstrekken van smaak-, voedings- en een bevredigend crunch.

Waarschuwingen

  • Altijd wassen uw tomaten en komkommers voor hen te consumeren. Rauwe groenten kunnen haven ziekteverwekkers die je ziek maken.
  • Hoewel rauwe tomaten en komkommers rijk aan bepaalde vitamines zijn, zijn deze voedingsmiddelen laag in eiwitten, essentiële vetzuren, calcium, ijzer en andere belangrijke voedingsstoffen. Probeer niet te eten van een dieet met alleen tomaten en komkommers.

Tips

  • Bij het selecteren van tomaten te eten rauwe, kijk voor degenen die volledig rode, stevige en licht aromatisch; Vermijd tomaten die zijn gekneusd of groene of gele vlekken hebben.
  • De best-proeft komkommers zijn over het algemeen rijke groen van kleur, geen zachte vlekken hebben en niet verdikking in het centrum.
  • Hoewel deze plantaardige zijn natuurlijk laag in calorieën en vet, hen in paren rangschikken met vetrijke dressings of andere kunnen calorie-dichte ingrediënten ontkennen hun caloriearm voordelen.
  • Lichaamsbeweging en een algemene evenwichtige voeding zijn belangrijk voor het bereiken en onderhouden van uw gezondheidsdoelen. Voor de beste resultaten voor afslanken, vertrouw niet op groenten alleen om u te helpen ponden schuur.

Wat die u nodig hebt

  • Tomaten
  • Komkommers
  • Caloriearm dip of dressing
  • Doorzichtige plastic verpakkingen

gerelateerde artikelen