Subsidies voor risicogroepen kinderen

September 26

Subsidies voor risicogroepen kinderen

Organisaties werken met at-risk jeugd of individuen die geïnteresseerd zijn in het starten of uitbreiden van programma's om te helpen risicogroepen jeugd, toegang tot een aantal subsidies voor hun projecten en programma's. Bij het zoeken, overwegen subsidies beschikbaar specifiek voor programma's in uw staat of provincie; het bedrag van de organisatie subsidie mogelijk kleiner, maar vaak is er minder concurrentie, wat betekent dat u meer kans om het land van de subsidie kan worden. Ook kijken naar de specifieke activiteiten--zoals sport, onderwijs of programma's voor tiener meisjes--u wilt ondernemen en zoeken voor organisaties of bedrijven op die terreinen die aanbieding specifieke financiering voor risicogroepen jeugd.

Hasbro Children's Fund subsidies

De Hasbro Children's fonds richt zich op programma's die hoop voor kinderen de meeste behoefte aan hebben bieden. Haar "Geschenken van hoop" subsidies worden toegekend aan non-profitorganisaties en lokale programma's die zorgen voor "stabiliteit voor kinderen in crisis; pediatrische lichamelijke en geestelijke gezondheidsdiensten; honger veiligheid; educatieve programma's in samenwerking met de leiding van de staat; en kwaliteit uit schooltijd programmering." Als u wilt toepassen, een voorstel volgens de specifieke gebieden van nadruk en verzoeken voor voorstellen vermeld op de website van Hasbro Children's Fund. Communautaire subsidies worden tevens jaarlijks toegewezen in Springfield, Massachusetts en Renton, Washington. De subsidies variëren van $1000 en $10.000.

Hasbro Publieksrelaties

p/a Hasbro, Inc.

1027 Newport Ave.

Pawtucket, RI 02861

401-727-5429

www.Hasbro.org

Het Lego-Kinderfonds

Lego awards contante subsidies aan Amerikaanse non-profitorganisaties gewijd aan het helpen van kinderen verkennen creativiteit en geeft prioriteit aandacht aan programma's die werken met kwetsbare of bedreigde jeugd. Subsidies steunen voornamelijk vroegschoolse educatie en ontwikkeling, technologie en communicatieprojecten en sport of sportieve programma's voor achtergestelden jeugd. Grant grootte varieert meestal tussen de $500 en $5.000; één organisatie per jaar kan worden gekozen voor een subsidie van de 100.000 dollar door het fonds Raad van bestuur gekozen. Dient te worden beschouwd, een voorstel vóór de driemaandelijkse termijnen op 1 februari, 1 mei, 1 augustus en 1 November.

LEGO-Kinderfonds

Grant beheerder

Postbus 916

Enfield, CT 06083-0916

860-763-6670

www.legochildrensfund.org

Sun Life Rising Star Awards programma

Een initiatief van de Amerikaanse divisie van Sun Life Financial, dit programma kent subsidies voor non-profit organisaties op het gebied van Philadelphia, die werken met at-risk jongeren jonger dan 21 op het gebied van de betrokkenheid van de onderwijs-en/of bevordering van de middelbare school afstuderen. $50.000 aan drie subsidies worden toegekend op het gebied van Philadelphia en, als onderdeel van het proces, elke non-profit een award in ontvangst kan vervolgens nomineren een student die deelnemen aan de organisatie voor een $5.000 individuele beurs. Dit programma is ook uniek in het feit dat organisaties die een subsidie ontvangen ook de kans hebben om een curriculum en opleiding over hoe financiële educatie geïntegreerd in hun programma's ontvangen.

Sun Life Financial Inc

200 South Broad Street

Philadelphia, PA 19102

215-790-4370

www.sunliferisingstar.com


gerelateerde artikelen