Soorten elektrische stimulatie

April 5

Soorten elektrische stimulatie

Er zijn vele soorten elektrische spierstimulatie of elektrotherapie. Volgens de website van de wervelkolom gezondheid, elektriciteit is gebruikt voor de behandeling van pijn voor meer dan 100 jaar, en recente wetenschappelijke gegevens is gebleken dat elektrische stimulatie zowel acute als chronische pijn kan afnemen. Hoewel de precieze werkingsmechanisme nog onbekend is, wordt elektrische stimulatie verondersteld te blokkeren van de overdracht van pijn signalen langs zenuwen en stimuleren het vrijkomen van endorfine, die natuurlijke pijnstillers zijn.

Transcutane elektrische zenuwstimulatie

Volgens «««Electrotherapy.org is transcutane elektrische zenuwstimulatie of trans-Europese netwerken een type elektrische stimulatie die symptomatisch pijn vermindert door spannende sensorische zenuwen en het stimuleren van het mechanisme voor de poort van pijn en de opioïde systeem. TIENTALLEN beschrijving van elk type van zenuwstimulatie geleverd via de huid, hoewel het meestal verwijst naar relatief low-power, zakformaat apparaten voorgeschreven voor patiënten door hun primaire zorgverlener, volgens de website snel pijn helpen. TIENTALLEN wordt vaak gebruikt voor de behandeling van neuromusculoskeletal of NMS pijn, en is een van de meest bekende soorten elektrische stimulatie. Wanneer in een topprestatie geleverd, TIENTALLEN kan het stimuleren van veranderingen op lange termijn in het centrale zenuwstelsel die pijn transmissie langs de zenuwen te veranderen. TIENTALLEN eenheden voor vele uren op een moment kan worden gedragen en thuis kan worden gebruikt door patiënten na gedetailleerde instructies van een arts.

Interferential huidige

De wervelkolom gezondheid website verklaart dat interferential huidige of IFC een diepere vorm van trans-Europese netwerken is. IFC wordt gebruikt door chiropractoren en fysiotherapeuten te verminderen zwelling en ontsteking in benadeelde weefsels. Volgens de website snel pijn helpen, is er ook IFC aangetoond dat astma symptomen verbeteren en pijn in de onderrug en artrose-gerelateerde pijn te verminderen. De Texas medische website verklaart dat IFC wordt gekenmerkt door de kruising van twee onafhankelijke elektrische frequenties die in concert werken ter stimulering van de grote impuls vezels in het gebied wordt behandeld. De frequenties die worden gegenereerd door IFC verstoren pijn transmissie op het niveau van het ruggenmerg. De doordringingsdiepte van de IFC kan worden aangepast om te stimuleren van parasympathische zenuwvezels te helpen boost bloedstroom of verkeer. IFC verschilt van trans-Europese netwerken in het dringt dieper in de weefsels, comfortabeler voor de patiënt is en verkeer om te helpen de snelheid verhoogt de genezing van gewonde weefsels.

Galvanische stimulatie

Galvanische stimulatie of Galvanisme is een behandelingsmethode waarbij de toepassing van een gepulseerde elektrische stroom aan lichaamsweefsels spiercontractie te stimuleren. Volgens de website van de wervelkolom gezondheid is galvanische stimulatie effectief voor de behandeling van acute verwondingen die zijn gekoppeld aan belangrijke weefseltrauma, met inbegrip van bloeden of zwelling. Galvanische stimulatie verschilt van trans-Europese netwerken en IFC in dat in plaats van de wisselstroom gelijkstroom gebruikt. Galvanische stimulatie van gelijkstroom genereert een elektrisch veld over het betrokken gebied die gunstig bloedstroom kan veranderen. De wervelkolom gezondheid website verklaart dat de positieve pad gebruikt in galvanische stimulatie als ijs werkt, waardoor verminderde circulatie naar de regio onder het pad, het verminderen van de zwelling, terwijl de negatieve pad als warmte fungeert, verhoogde bloed, voedingsstoffen en zuurstof te brengen naar de gewonde weefsels, het versnellen van de genezing.


gerelateerde artikelen