Wandelen met de kinderen rond Palo Alto

May 6

Wandelen met de kinderen rond Palo Alto

De omgeving van Palo Alto, Californië, ten zuiden van San Francisco, biedt vele wandel mogelijkheden met iets geschikt voor elke leeftijd en vermogen. De combinatie van het gebied van natuurlijke schoonheid en milieu reserves maken sommige fantastische mogelijkheden om te wandelen.

Wandelen met kinderwagens

Hebt u jonge degenen die nog steeds in de wandelwagen rijden, zal u wilt zoeken wandelpaden die plat en glad zijn. Palo Alto's Bayland Preserve (2500 Embarcadero Road, Palo Alto, geen website; 650-617-3156) heeft een 5,7 mijl lus door met gras begroeide heuvels, langs de baai en sommige industriële gebieden. Het parcours is meestal plat en past een familie wandelen met kinderwagens. Voor een minder tijd belasten optie, Bayfront Park (geen website; Bayfront Expressway en Marsh Road, Menlo Park; 650-330-2223) heeft een platte, verharde lus dat is minder dan 1 mijl.

Eenvoudige wandelingen

Voor de peuter- en ouder peuter is het belangrijk om te vinden van de wandelingen die kort nog interessant zijn. Coyote punt Recreation Area (1701 Coyote Point Drive, San Mateo, geen website; 650-573-2592) heeft veel dergelijke wandelingen rond het park. Het heeft ook een speeltuin en een picknick gebieden om te profiteren van zodra de wandeling is voltooid. Fitzgerald zeereservaat (geen website; Californië en North Lake, Moss Beach; 650-728-3584) heeft een korte wandeling langs het strand en tij zwembaden. Jonge kinderen vindt de jacht voor het mariene leven spannend ze trek langs de zwembaden.

Tussenliggende wandelingen

Voor schoolkinderen, verschillende wandelpaden kon bewijzen uitdagend maar toch bieden uitstekende outdoor ervaring. De Open ruimte behouden (openspace.org) Rancho San Antonio is een populaire bestemming voor gezinnen. Sommige lussen 3 - en 4-mijl bieden een verandering van de hoogte 800-voeten. Sommige bezienswaardigheden herten holle Farm, een werkende boerderij met dieren en tuinen, langs de weg en een gerestaureerde Grant-hut gemaakt om te kijken die in de jaren 1800.

Moeilijke wandelingen

Voor de tweens en de tieners die een vermoeiende wandeling kunnen gebruiken, moet u de volgende mogelijkheden onderzoeken. De Portola Redwoods State Park (parks.ca.gov) bevat meer dan 18 mijl van paden door ruig terrein. De eenvoudigste lus is ongeveer 5 mijl, variërend in hoogte van 300 voet aan 2.000 voeten. Over kreken en door beboste gebieden, perfect voor een avontuur voor de valide kruist. Edgewood Park en natuurlijke behouden (geen website; Edgewood en oude stadium wegen, Redwood City; 650-368-6283) heeft ook een verscheidenheid aan routes geschikt voor oudere kinderen. Het domein biedt over een lus van de 4-mijl door velden van wilde bloemen zonder een drastische verandering in hoogte.


gerelateerde artikelen