Natuurlijke SAP reinigen dieet

March 15

Natuurlijke SAP reinigen dieet

Zuivering of detox diëten wordt gezegd dat het lichaam ontdoen van gifstoffen en afvalstoffen die zich ophopen van slechte voeding keuzes en ons milieu. Een SAP reinigen is een steeds vaker voorkomende reinigen en vaak ook een gewicht-verlies-element. Veel sap, reinigt echter negatieve gezondheidseffecten van lage calorie-inname en een gebrek aan voedingsstoffen kan hebben. Met goede begeleiding en een gezond dieetplan, een natuurlijk sap reinigen mei geschikt zijn voor de korte termijn om kick-start een gezonde levensstijl. Een arts raadplegen voordat u een dieet begint.

Korte termijn

Een typische SAP reinigen duurt van drie tot zeven dagen. Op lange termijn SAP reinigt kan leiden tot voedingstekorten door gebrek aan essentiële voedingsstoffen zoals eiwitten, gezonde vetten en complexe koolhydraten. Bovendien, natuurlijke sappen bereid uit verse groenten en fruit zijn lager in calorieën dan typische maaltijden die granen en vleesproducten bevatten. Volgens het gewicht controle informatienetwerk, kan een dienst van de nationale instituten van Diabetes en spijsverterings en nierziekten of NIDDK, zeer caloriearm dieet leiden tot verminderde energie, zwakte, duizeligheid, misselijkheid en moeite met concentreren. Overleg met een zorgverlener om te bepalen uw dagelijkse calorie-inname behoeften, die naar gelang van de leeftijd, hoogte, gewicht, geslacht en fysieke activiteitenniveaus verschillen.

Natuurlijke producten ingrediënten

De belangrijkste items in een natuurlijk sap zuiveringen dieet zijn gemaakt van verse groenten en fruit sappen. De meeste verse producten is laag in calorieën, heeft weinig tot geen vet, geen toegevoegde geraffineerde suikers en is een bron van essentiële vitaminen en mineralen. Produceren is ook rijk aan anti-oxidanten, die voorkomen ziekte helpen, met inbegrip van bepaalde kankers volgens de Mayo Clinic medische rand krant kolom. Verwerkte producten zoals ingeblikt of verpakt groenten en fruit moeten worden vermeden aangezien dit vaker hebt toegevoegd, vetten, suikers, zout en conserveermiddelen die bedoeld zijn om de houdbaarheid en de smaak van voedingsmiddelen. Deze additieven verhogen van toxines in het lichaam en gewicht-verlies inspanningen kunnen voorkomen door het overtollige, lege calorieën aan je eten toe te voegen.

Maaltijd plannen

Meest natuurlijke SAP reinigt oproep tot het drinken van een SAP eerste ding in de ochtend te stimuleren uw stofwisseling en spijsvertering processen te verhogen. Extra SAP wordt elke twee tot drie uur verbruikt. Hoewel zeer strenge en medisch goedgekeurde reinigt mag alleen sappen voor een korte termijn reinigen, natuurlijkste SAP reinigt vergunning snacking op rauwe groenten en fruit gedurende de dag. Dieters worden aangemoedigd om te eten wanneer honger alleen maar om te drinken van water en kruidenthee. Een lichte lunch, bevatten een eenvoudige gemengde groene salades met rauwkost zoals komkommer, paprika, champignons en selderij.

Diner kan bestaan uit licht gestoomde groenten en soep bereid met groenten en een duidelijke gebaseerde Bouillon. Linda Page, auteur van 'Detoxificatie' raadt een licht diner bestaande uit groenten, gemengd met hele korrels bruine rijst of miso soep voor een drie-day-weekend-detox. De vezel in volkorengranen stabiliseert de bloedsuikerspiegel en help bij het uitbannen van afvalstoffen uit je lichaam.

Sappen

Sappen zijn aanbevolen voor de meeste zuivering diëten zoals ze laag in calorieën, maar ook lager in voedingsvezels zijn. Hoewel de vezel essentieel voor een gezonde spijsvertering is, is het wellicht moeilijk te verteren door mensen die al een overwerkte spijsverteringsstelsel, de lever en de nieren.

Een reinigen moet zo lang tijd om te rusten en te genezen van de verplichting om breken de complexe vezelig voedsel evenals vette of giftig voedsel voorsystemen van het lichaam. Verbruikende vezel in matige hoeveelheden, zoals een met een portie van bruine rijst met diner of snacking op rauwe groenten gedurende de dag is opgenomen in het SAP van de plannen om constipatie of opgeblazen gevoel te vermijden.

Hoewel sappen hoger in eenvoudige suikers zijn, ze zijn natuurlijk voorkomende en gemakkelijker te verteren voor een reinigen versus verwerkt, geraffineerde suikers gevonden in verpakte koekjes en taarten. Sappen bevatten echter een minimale hoeveelheid eiwitten en vetten, die nodig zijn voor de gezondheid op lange termijn. Een SAP reinigen niet voor een lange periode om deze reden moet worden gevoerd.


gerelateerde artikelen