Isometrische AB oefeningen

July 26

Isometrische AB oefeningen

Als u op zoek bent voor buikspieroefeningen waarbij hoeft te trainen in een sportschool, isometrische ab oefeningen zijn een optie--u kunt het doen van deze oefeningen overal. Isometrische oefeningen betrekken aanbestedende uw spieren zonder enige gezamenlijke beweging. U zult merken dat uw buikspieren best reageren wanneer u houden of deze isometrische voor een bepaalde tijd oefeningen.

Planken

De plank is de meest bekende isometrische ab oefening en wordt gebruikt in zowel yoga en Pilates workouts. Uitvoeren van de plank, knielen op handen en voeten en je onderarmen op de grond rusten. Je benen lopen terug zodat je gewicht op je onderarmen en voorvoeten alleen wordt ondersteund. Zorg ervoor dat je hakken, de heupen en de schouders vormen een rechte lijn--houd deze positie gedurende de gewenste duur. Laat je heupen te dalen naar de vloer, niet als dit onnodige spanning op je onderrug plaatsen.

Kant planken

Kant planken richten uw abs en core spieren. Op uw zijde liggen met je benen recht--rust op je elleboog op de vloer direct onder je schouder. Til je heupen van de vloer, zodat uw gewicht wordt ondersteund op uw arm en de zijkanten van je voeten alleen. Houd deze positie voor de gewenste duur. Deze oefening meer uitdagende maken door het opheffen van uw voeten op een oefening bank of stap.

Waiter's lopen

De ober de wandeling is een effectieve isometrische buik oefening die ook gezamenlijke stabiliteit van de schouder verbetert. Staan met uw voeten samen en een halter in één hand. Krul het gewicht schouder niveau en drukt u op het boven je hoofd. Draai uw buikspieren aan te spannen en contract uw bovenrug en schouder spieren ter ondersteuning van het gewicht. Met je arm verlengd, rond te lopen uw opleiding gebied terwijl zich het concentreren op het houden van uw wervelkolom perfect verticale. Na afloop, wijzigen van de armen en herhaal.

Pallof pers

De Pallof pers is een isometrische ab-oefening die gewichten gebruikt ter versterking van uw hele buik. Deze anti-rotatie oefening wordt gebruikt door therapeuten om te helpen versterken van de spieren die verantwoordelijk is voor de stabiliteit van de wervelkolom. Doe deze oefening staan zijwaarts op de kabel van een borst-hoge katrol en de greep met beide handen grijpen. Houd je handen dicht bij je borst en stap verwijderd van de riemschijf naar de spanning van je armen. Vanuit deze positie, druk op je armen uit voor je op het niveau van de schouder--verlengen je armen te verlengen uw hefbomen en vergroten van de mate van rotatie die u moet weerstaan. Trek je armen terug in je borst om te rusten en herhaal vervolgens. Een gelijk aantal herhalingen uitvoeren aan de andere kant.

Tips

Vermijd je adem bij het uitvoeren van isometrische oefeningen--je adem kan uw bloeddruk aanzienlijk verhogen. Begin uit door te oordelen de samentrekking of je de oefening voor shorts perioden--verhoging doet de lengte keer naarmate u meer wennen aan de oefening. Als je nieuw bij isometrics bent, neem een klasse of werken met een personal trainer om te leren hoe deze oefeningen om goed te doen.


gerelateerde artikelen