Hoe Elimineer lichaamsgeur in mensen met overgewicht

May 20

Hoe Elimineer lichaamsgeur in mensen met overgewicht

Huidplooien Maak gebieden met verminderde luchtdoorstroming en meer zweet. Wanneer deze zweet vermengt zich met de geur-veroorzakende bacteriën, een onaangename geur resultaten, volgens Kid's Health. Dit proces is niet beperkt tot de mensen met overgewicht. Wie elk type huid vouw of overlapping, zoals de oksels heeft, kan dit soort geur ervaren. Een paar hygiëne en routine veranderingen kunnen helpen verminderen de transpiratie en verminderen of elimineren de bacteriën die tot de geur leiden.

Stap 1

Douche of Baden en wassen met antibacteriële zeep om te beginnen uw dag af met een schone lei. Als je overdreven zweet of bent u zeer overgewicht met een heleboel huidplooien, moet u wellicht naar douche in de ochtend en voor het uitgaan in de avond.

Stap 2

NAT van de tip van een stok van crystal rock lichaam ontgeurder, beschikbaar in de deodorant gangpad van uw apotheek. Breng een dunne, heldere laag ontgeurder onder uw borsten en tussen alle huidplooien, met inbegrip van buik rollen, dij rolt en terug rolt. Toepassen op de rug van je knieën, je voeten of andere plaatsen waar u gewoonlijk veel zweet. Deze natuurlijke zouten maken een duidelijke belemmering op uw huid die bacteriën gedijen niet toelaten.

Stap 3

Een anti-transpirant en deodorant toepassen op uw oksels. Anti-transpiranten stopt u van het zweten en deodorant neutraliseren de geur veroorzaakt door bacteriën, zodat de twee in combinatie zijn het meest effectief tegen lichaamsgeur, volgens de Mayo Clinic.

Stap 4

Krijg gekleed en kies van kleding die het mogelijk voor de luchtstroom aan uw huid, zoals katoen en andere natuurlijke vezels maken.

Stap 5

Gebruik een lichte condens van parfum of lichaam spray. Vertrouw niet op deze producten te elimineren geur. Ze kunnen alleen masker op zijn best en maak je ruiken aangenamer als uw deodorant begint te slijten.

Stap 6

Stop in de badkamer tijdens uw werkdag opnieuw toepassen deodorant en crystal zouten als je merkt dat je begint te zweten meer of als u geur detecteren.

Wat die u nodig hebt

  • Anti-transpirant deodorant
  • Crystal zouten deodorant
  • Parfum, lichaam oliën of lichaam spray

gerelateerde artikelen