Supplementen die de eetlust onderdrukken

September 28

Hoewel vermindering van calorieën essentieel voor vet verlies is, maar kan ook het verhogen van ghreline, een hormoon dat honger en eetlust verbetert. Dit kan leiden tot voedsel binges die uw vet verlies inspanningen belemmeren. Onderzoek toont aan dat bepaalde supplementen de eetlust onderdrukken, waardoor verminderen calorie-inname en verbetert de vetverbranding.

Wei en caseïne eiwitten

In onderzoek gemeld in April 2006 de kwestie van het "dagboek van klinische endocrinologie en metabolisme", onderzocht wetenschappers uit het Gemenebest wetenschappelijke en industriële Research Organization de effecten van eiwitten en koolhydraten op de eetlust. Ze ontdekten dat overgewicht onderwerpen consumeren Wei en caseïne eiwitten in vloeibare vorm ervaren stijgingen van Cholecystokinine, een gut-hormoon dat vermindert de eetlust, vergeleken met die consumeren van lactose en glucose in vloeibare vorm.

Visolie

Visolie bevat de omega-3 vetzuren Docosahexaeenzuur (DHA), DHA, en Eicosapentaeenzuur, of EPA, die zou kunnen eetlust bij overgewicht en zwaarlijvige proefpersonen verminderen, volgens een studie uitgevoerd door onderzoekers van de Universiteit van Navarra in Spanje. Deelnemers volgde een uitgebalanceerd dieet met lage of hoge doses omega-3 vetzuren voor acht weken. Na de acht weken verbruikt onderwerpen een test-maaltijd. In het verslag, gepubliceerd in November 2008 de kwestie van het dagboek "Eetlust," vonden wetenschappers dat de groep op hoog omega-3 ervaren minder honger en meer volheid na de maaltijd van de test in vergelijking met de lage dosis omega-3-groep.

Psyllium Husk en Glucomannan

Wetenschappers uit Saint Joan Universiteitsziekenhuis in Spanje onderzocht de effecten van oplosbare vezel supplementen op overgewicht en zwaarlijvige volwassenen. Onderwerpen ontvangen 3 g Plantago ovale schil, ook bekend als psyllium husk, en glucomannan of een placebo tweemaal daags 1 g 16 weken. Aan het einde van de studie, gepubliceerd in April 2008 de kwestie van de "British Journal of Nutrition," vonden de onderzoekers dat de oplosbare vezel-supplement groep meer lichaamsvet dan de placebogroep verloren. Oplosbare vezel supplementen verhoogde verzadiging die verbeterd van vet verlies.

5-HTP

In een onderzoek gepubliceerd in oktober 1998 de kwestie van de "International Journal van obesitas", onderzocht onderzoekers van de Universiteit van Rome La Sapienza in Italië het effect van 5-hydroxy-tryptofaan of 5-HTP, op energie-inname in Type 2 diabetici. Zij vonden dat deelnemers consumeren 750 mg 5-HTP per dag gedurende twee weken aanzienlijk verminderde calorie-inname ten opzichte van de ontvangers van een placebo.


gerelateerde artikelen