Surrogaat moeder feiten

November 30

Surrogaat moeder feiten

Een surrogaat-moeder is een vrouw die een kind in haar schoot voor iemand anders draagt. Er is veel controverse over sommige surrogaat gevallen, omdat er geen afdwingbare wetten in elke staat op de draagmoeder. Vele surrogaat moeders wens voldoen de zwangerschap om te helpen een familielid of vriend. Het is tegen de wet op de meeste locaties tot een surrogaat voor financieel gewin. Kennen van de fundamentele feiten zal u helpen beslissen als u de kwestie van de draagmoeder verder met een vervoerder, de donor en de advocaat moet nastreven.

Het proces

Met de zwangerschap van een surrogaat, moet de surrogaat volledig begrijpen het concept van de draagmoeder. De surrogaat moeten een volledige geestelijke evaluatie te bepalen dat ze van gezond van geest en zal zitten kundig voor voeren van andermans baby en geven het na de geboorte. Een volledige medische examen is ook vereist om te verzekeren dat de surrogaat in goede gezondheid is en heeft geen bestaande medische aandoeningen die schadelijk is voor haar of de baby. Juridische papierwerk moet worden opgesteld ter bescherming van de surrogaat en de nieuwe ouders. Dit kan een voorrang nemen op de definitieve aanneming papierwerk dat zal het finaliseren van de nieuwe ouders verkrijgen van wettelijke voogdij over het kind, nadat hij is geboren. De plaatsvervangende en betrokken partijen ontmoeten dan met een specialist van de vruchtbaarheid het kunstmatige inseminatie of in-vitrofertilisatie implantaat van het embryo te bevruchten de surrogaat instellen. Per een verbale of juridische overeenkomst, moet de surrogaat overhandigen de baby bij de geboorte.

Typen

Volgens het Amerikaanse draagmoeder Center zijn er drie hoofdtypen van draagmoeder; traditionele AI, zwangerschapsduur en donor ei/zwangerschapsduur. Traditionele AI is waar de surrogaat schenkt haar ei en is kunstmatig geïnsemineerd met sperma van de vader. Bij de geboorte, is een stepparent goedkeuring voltooid, zodat de moeder het kind juridisch kunt adopteren. Een zwangerschapsduur zwangerschap is waar een embryo van de biologische ouders de surrogaat via in-vitrofertilisatie is ingeplant. De surrogaat wordt in dit geval soms genoemd de zwangerschapsduur vervoerder of host. Een donor egg zaak is waar een anonieme ei bij een donor is afgenomen en het sperma van de beoogde vader de surrogaat zijn ingeplant.

Vervoerders

Er zijn veel verschillende redenen zijn waarom vrouwen vervoerders. Een van de meest voorkomende is te helpen of te helpen ouders met een kind van hun eigen land. Soms familie leden of vrienden stap in bieden deze rol. Vervoerders kunnen ook worden gevonden door middel van de aanneming of draagmoeder agentschappen.

Kosten

Met een surrogaat-moeder kunnen duur zijn. De kosten variëren afhankelijk van het bedrijf waar dat je met werkt en als u uw eigen gedoneerd sperma of ei. Volgens ««circlesurrogacy.com, Special offer de totale kosten gemiddeld voor meeste draagmoeder gevallen variëren tussen de $55.000 en $120.000. Deze kosten omvatten Agentschap kosten, juridische kosten en medische kosten voor de innesteling. Dit dekt niet de kosten van de zwangerschap met inbegrip van de prenatale zorg en arbeid en levering kosten.

Risico 's

Er zijn risico's verbonden met zijnd een surrogaat-moeder. De grootste is gehechtheid aan het ongeboren kind---vooral als de surrogaat de eiceldonor is. Draagmoeder moet veel worden behandeld als een adoptie omdat de baby bij de geboorte moet worden afgestaan. Als u een surrogaat-moeder steeds overweegt, moeten medische problemen zoals pre-eclampsie en andere problemen op arbeid en levering worden besproken met uw huisarts of specialist van de IVF. Vele staten zoals Michigan en het District of Columbia verbieden draagmoeder overeenkomsten; Dit kan moeilijk zijn wanneer u werkt met een bureau. Andere Staten kunnen accepteren maar ondervindt bij het maken van juridisch bindende overeenkomsten als het gaat om het finaliseren van een adoptie in draagmoeder gevallen dient zich een probleem voordoen met hechtenis.


gerelateerde artikelen