Bepaalde voedingsmiddelen kunt krijgen een grote kont?

July 11

Bepaalde voedingsmiddelen kunt krijgen een grote kont?

Met mooie beroemdheden als Beyonce, Jennifer Lopez en Kim Kardashian pronken hun achterzijde doeleinden overal waar die ze komen, is het geen wonder dat een grotere derriere uitgegroeid tot een hot commodity. Implantaten en injecties, hoewel controversieel geworden gewilde snelle routes naar een grote kont. Voor veel vrouwen, de bilspieren zijn een toplocatie voor vetopslag, en velen hebben geen probleem zetten op gewicht er. Sommige vrouwen hebben echter lichaam composities, waardoor een gedefinieerd en prominente kont moeilijker te bereiken. U kan worden chronisch ondergewicht of dikke allemaal voorbij. De locatie die je lichaam geeft de voorkeur aan te slaan vet is genetisch en hormonaal gedreven. Echter kun je de naald in het voordeel van de look die je door strenge en consistente oefening wilt. Voeding en voedsel keuzes blijven alleen "helpt" om deze inspanningen.

Genen en hormonen belangrijker

Hoe uw lichaam deposito's en opgeslagen vet en bouwt spieren wordt gedeeltelijk bepaald door wat je eet. Echter belangrijker uw genen en geslachtshormonen. Oestrogeen en andere vrouwelijke hormonen park vet rond uw bekken, kont en dijen, velen zeggen, als ondersteuning voor zwangerschap en baren, volgens het onderzoek papier "menselijke heupen, borsten en billen: Is Fat misleidende?" door Bobbi S. Lowe, et al. Dr Mehmet Oz zegt mensen met meer vet in hun kont en dijen hebben minder doorbloeding in het gebied, waardoor de kont een ideale op de lange termijn vet-opslag center. Een decaan van het College van de Universiteit van Florida voor gezondheid en menselijke prestaties publiceren in "Scientific American" zegt vrouwen hebben een andere kont "voordeel." Ze hebben een genetische neiging tot lagere algehele vetverbranding, wat betekent dat die met al bodacious konten vereist meer inspanning om werk uit hun bums. Met andere woorden, is een grote achterste uiteinde natuurlijker dan gemaakt.

Vet promotie

U kunt tweak je kont zodat het er beter uitzien op u met wijzigingen aan uw dieet. Het sleutelwoord is tweak, wat betekent dat kleine aanpassingen. Voeg meer eiwitten aan uw dieet. Kijk voor de eiwitten die heb een complete set van essentiële aminozuren, zoals vlees, gevogelte, vis, melk, eieren en kaas. Deze hele eiwitten helpen bouwen spier, waardoor, naast vet, een groot gedeelte van je kont. Eiwit in uw dieet synergizes met spieropbouw oefeningen die gericht zijn op uw bilspieren.

Eet de juiste vetten. Vetten in uw voeding bevorderen energieopslag in je lichaam. Maar u wilt niet te verhogen van uw risico op hart-en vaatziekten bij het nastreven van een grotere derriere. U wilt gewoon wat vet te blijven tijdens het werk ook uit te bouwen kont spier stimuleren. Het verhogen van uw inname van enkelvoudig onverzadigde en meervoudig onverzadigde vetten zoals olijf en canola oliën, noten, zaden, avocado's en vis.

Een woord op koolhydraten

Afslanking je buik maakt uw achterste uiteinde meer prominente. U moet daarom uw dieet als u wilt voorkomen dat gut-busting voedsel wijzigen. Met andere woorden: Blijf weg van eenvoudige koolhydraten. Verfijnde en verwerkte koolhydraten, zoals wit brood, Franse frietjes, verfijnd-korrel pasta en suikerhoudende dranken een recept voor pudge zijn, zegt "Harvard Women's Health Watch" en de Universiteit van Californië, San Francisco endocrinoloog David Ludwig. Ludwig vertelde "ScienceNews" dat geraffineerde koolhydraten spike uw bloedsuikerspiegel en leiden de werking van insuline tot. Dit kan het bevorderen van de opslag van vet in uw lever en elders in de buikholte, wat leidt tot die "roly-poly", of "squishy" kijken.

De "Bodem"-regel

U zult doen en veel van uw inspanningen beter zich te concentreren op gluteos spieropbouw oefeningen. Met behulp van een verscheidenheid van squats, lunges, deadlifts, been uitbreidingen en persen, brug en heup extensies met en zonder gewicht kunt u ambachtelijke een shapelier kont. Raadpleeg een persoonlijke trainer voor tips over hoe om te doen de trainingen meest effectief en het ontwerpen van een programma op maat van uw lichaamstype.


gerelateerde artikelen