Cafeïne & gezwollen ogen

July 19

Cafeïne & gezwollen ogen

Gezwollen ogen--wanneer de huid onder je ogen gezwollen verschijnt of "gepofte uit"--is een gemeenschappelijk maar vaak schrijnende probleem van de huid. Deze "zakken" worden meestal veroorzaakt door een ophoping van vocht onder de huid, ook bekend als de waterretentie, dat is met name zichtbaar onder de ogen als gevolg van de dunheid van de huid onder de ogen. Donkere schaduwen onder de ogen kunnen ook het uiterlijk van gezwollen ogen geven. Aan de andere kant, kunnen bepaalde stoffen in de natuur, met inbegrip van cafeïne, helpen u te ontdoen van gezwollen ogen.

Actuele cafeïne voor gezwollen ogen

Wanneer toegepast op de huid, kan cafeïne helpen de verschijning van gezwollen ogen op verschillende manieren. Cafeïne is een actieve ingrediënt in verschillende cosmetische producten voor gezwollen ogen, zoals het vermindert zwelling, volgens een rapport van 2009 "CBS News". Volgens de huid wetenschap deskundige Jeanette Graf, M.D., topisch toegepast op het gebied van de onder de ogen via doordrenkt zwarte theezakjes in ijswater, afgekoeld knelpunt cafeïne de bloedvaten onder de huid, waardoor de "wallen" van wallen onder je ogen. Bovendien, geeft klinisch onderzoek, met inbegrip van een in vivo onderzoek in 2007, gepubliceerd in "Carcinogenisis" actuele cafeïne kan de huid beschermen tegen beschadiging door de zon en huid kanker door het blokkeren van de UVB-stralen; zoals beschadiging door de zon leiden pigmentatie onder de ogen wat resulteert in donkere onder ogen kringen tot kan, kan theezakjes of cosmetica met met cafeïne op de huid ook verbeteren het uiterlijk van de huid onder de ogen door de mogelijke functie als een natuurlijke zonnebrandcrème.

Cafeïne consumptie en gezwollen ogen

Cafeïnehoudende dranken zoals koffie of thee nuttigen kan ook steun bij het afnemen van gezwollen onder ogen kringen door het verlichten van waterretentie, een belangrijke oorzaak van gezwollen ogen. Je moet inslikken opwaarts 500 mg van cafeïne, of 4 kopjes koffie, produceren een diuretisch effect voor bloat-verlichten, volgens de Mayo Clinic Katherine Zeratsky, R.D., L.D.; echter kunnen het drinken van matige hoeveelheden koffie, thee of andere cafeïnehoudende dranken u helpen verhogen van uw dagelijkse wateropname, wat helpt ook verlichten zwellen. Bovendien kan drinken cafeïnehoudende dranken zoals koffie ook leiden tot dezelfde "zonnebrandcrème" effecten als cafeïne topisch toe te passen. Volgens een Observationele studie gepubliceerd in "Europese Journal of Cancer Prevention" in 2007, had de deelnemers die dagelijks cafeïnehoudende koffie dronk minder kanker van de huid van nonmelanoma--een soort huidkanker, voornamelijk veroorzaakt door de zon/UVB ray blootstelling--dan niet-koffie drinkers. Decaf Koffie was niet dezelfde beschermende voordelen gekoppeld.

Andere voordelen van cafeïne

Naast het potentieel ter verbetering van het uiterlijk van je gezichtshuid, kan cafeïne ook bezitten belangrijke gezondheidsvoordelen. Volgens een studie gepubliceerd in het "Journal of Alzheimer's Disease" in 2010, is regelmatige cafeïne consumptie in het midden van het leven geassocieerd met verminderde risico van dementie en de ziekte van Alzheimer, mogelijk als gevolg van haar functie als een antioxidant en zijn gunstige effecten op de insulinegevoeligheid. Drinken cafeïnehoudende dranken kan ook verminderen uw risico van veel soorten kanker naast de kanker van de huid van de nonmelanoma. Volgens een review gepubliceerd in "BMC kanker" in maart 2011, lijkt koffie verbruik te verminderen risico van het ontwikkelen van borst-, blaas-, alvleesklier, endometrium, prostaat, oesofageale, colorectale, buccale, faryngaal en hepatocellulaire kanker. Over het geheel genomen de studies geanalyseerd door de review aangegeven dat een toename van de consumptie van koffie van 1 kopje per dag risico op kanker met 3 procent vermindert.

Gezwollen oog behandelingen

Naast een matige hoeveelheid cafeïnehoudende dranken nuttigen of cafeïne op de huid topisch toe te passen, kunnen bepaalde andere huismiddeltjes helpen verbeteren het uiterlijk van gezwollen ogen. Verklein pigmentatie van beschadiging door de zon die kan leiden tot donkere kringen, waardoor de schijn van gezwollen ogen en is het belangrijk breedspectrum zonnebrandcrème wanneer buitenshuis en het vermijden van overmatige blootstelling aan de zon. Vermijden van zout en alcohol kan helpen bestrijden gezwollen ogen veroorzaakt door vochtretentie, zoals kunnen uitoefenen dat maakt je zweet. Slapen met uw kussen aangepast, zodat je hoofd hoger dan de rest van je lichaam is kan voorkomen dat u behoud water onder je gezichtshuid zo goed. In sommige gevallen, kunnen allergieën of sinus problemen bijdragen aan gezwollen ogen; Als u vermoedt dat dit het geval is dat, is het een goed idee om te zien een arts, die u een antihistimine of een andere medicatie kan voorschrijven.


gerelateerde artikelen