Heb vitaminen calorieën?

April 29

Heb vitaminen calorieën?

Je vitamines nemen kunt u ronde uit uw dieet en ervoor te zorgen dat u in alles wat de behoeften van uw lichaam neemt. Het eenvoudige antwoord op de vraag of vitaminen bevatten calorieën is niet de enige vraag. Wanneer het gaat om het nemen van vitaminen, moet u overwegen wat, wanneer en hoe veel.

Functie

Vitaminen niet calorieën bevatten of geven energie aan je lichaam. Zodra uw lichaam heeft vitaminen van supplementen of voedsel geabsorbeerd, worden ze gebruikt in meerdere lichaamsprocessen, met inbegrip van metabolisme van andere voedingsstoffen en de energieproductie. Zoals uitgelegd in het boek "Krauses Food and Nutrition therapie", vitaminen, zoals cobalamin, op cellulair niveau om te helpen andere functies van het lichaam produceren energie gebruikt.

Typen

Heb vitaminen calorieën?

Het soort vitamine verklaart deels waarom het lichaam altijd de meerderheid van vitaminesupplementen niet absorberen. Zoals opgemerkt in het boek "Vooruitzichten in voeding", vitaminen komen in twee soorten: in water oplosbaar en vet oplosbare. Vetoplosbare vitamines zijn die worden vervoerd door vetten en bevatten vitaminen A, D, E en K. vetoplosbare vitaminen worden beter opgenomen wanneer genomen met maaltijden met wat vet. In water oplosbare vitamines zijn die los op in water. In water oplosbare vitamines bevatten de B-vitamines en vitamine C en water vervoerd naar de site van metabolisme vereisen.

Misvattingen

Het is een algemene misvatting dat als een beetje helpt bij het verbeteren van de symptomen van verschillende omstandigheden, dan meer leiden grotere verbetering tot zal. Dit is echter niet het geval als het gaat om het nemen van vitaminen. Zoals opgemerkt "Krauses voedsel- en voedingswaarde therapie," het lichaam kan absorberen en gebruik alleen een bepaalde hoeveelheid vitaminen verbruikt. Bovendien, absorberen het lichaam niet door de mens veroorzaakte vitaminesupplementen net zo gemakkelijk als vitaminen in levensmiddelen presenteren. Het is ook om deze reden dat vitaminesupplementen niet als vervanging voor de menselijke voeding dienen mag.

Voordelen

Als een pil of drank, hebben nemen vitaminesupplementen, voordelen voor verschillende personen. Bijvoorbeeld, zoals in "Krauses Food and Nutrition therapie", veganisten zijn in gevaar van een vitamine B-12 tekort en B-12 supplementen kunnen profiteren. Ook kunnen vaders die zich zorgen maken over de kieskeurige eters in de familie geven hun kinderen vitaminesupplementen en gemoedsrust dat ze een adequate voeding krijgen te krijgen.

Waarschuwing

Alle vitaminen die u neemt moeten worden gemeld aan uw arts als u op medicatie, volgens "Krauses voedsel en voeding therapie." Vitaminen kunnen communiceren met medicijnen, die leiden het recept tot kunnen naar ineffectief of andere schadelijke effecten veroorzaken. Ook nemen buitensporig grote doses van vitaminen kan leiden tot bijwerkingen zelfs als u niet op elke medicijnen.


gerelateerde artikelen