Kruiden voor insulineresistentie

November 10

Talrijke kruiden kunnen helpen bij de behandeling van uw insuline-resistentie. Volgens het nationale Instituut van Diabetes en de spijsverterings en nierziekten is insulineresistentie, ook bekend als pre-diabetes, een aandoening waarbij je lichaam insuline produceert maar maakt geen gebruik van het goed. Insuline is een hormoon gemaakt door de alvleesklier dat uw lichaam gebruik glucose voor energie helpt. Alvorens de kruiden voor uw insuline-resistentie, praat met uw arts over mogelijke bijwerkingen en de juiste dosering.

Gymnema

Gymnema is een kruid dat kan helpen bij de behandeling van uw insuline-resistentie. Volgens «««Botanical.com is gymnema, ook bekend als Gymnema sylvestre, inheems in vasteland India en enkele delen van Afrika. Gymnema heeft eeuwenlang in de Ayurvedische geneeskunde gebruikt. In hedendaagse Westerse geneeskunde gebruikt het stimuleren van insulineniveaus te helpen controle bloedsuikerniveaus. De luchtfoto delen van de plant worden medicinaal gebruikt. Gymnema heeft een zoete smaak.

Dr. Sharol Tilgner, een naturopathic arts en auteur van het boek "Kruiden geneeskunde uit het hart van de aarde," verklaart dat gymnema is een hypogylcemic, de hypolipidemic en de anti-atheresclerotic. Gymnema, Tilgner notities, kan rechtstreeks op de alvleesklier te helpen reguleren van je bloedsuikerspiegel handelen. Alvorens gymnema voor uw insuline-resistentie, praat met uw arts over mogelijke bijwerkingen en de juiste dosering.

Fenegriek

Fenegriek is een kruid dat gunstig voor uw insuline-resistentie zijn kan. Het nationaal centrum voor complementaire en alternatieve geneeskunde stelt dat fenegriek, ook bekend als Trigonella foenum-graecum, is gebruikt sinds de tijd van de oude Egyptenaren. Fenegriek is gebruikt in voedsel en voor medicinale doeleinden. Het zaad van de plant wordt medicinaal gebruikt. Fenegriek, een lid van de vlinderbloemenfamilie, heeft een bittere, esdoorn-achtige smaak. Volgens Tilgner is fenegriek een kalmerend, ontstekingsremmend, hypolipidemic, hypoglycemic, diureticum en anti-atherosclerotische. Fenegriek is gebruikt voor de behandeling van vele gezondheidsproblemen, met inbegrip van insulineresistentie, diabetes, slechte eetlust, ontsteking, problemen met de spijsvertering en symptomen van de menopauze. Alvorens fenegriek te behandelen uw insuline-resistentie, praat met uw arts over mogelijke bijwerkingen en de juiste dosering.

Bitter meloen

Bitter meloen is een kruid dat effectief zijn kan bij de behandeling van insulineresistentie. Volgens het Memorial Sloan-Kettering Cancer Center, bitter meloen, ook bekend als Momordica charantia, is een plant die in de tropische en subtropische regio's in Azië, Zuid-Amerika, Oost-Afrika en het Caribisch gebied groeit. Bitter meloen wordt gebruikt als zowel voedsel en medicijnen. Bitter meloen is gebruikt voor de behandeling van talrijke voorwaarden, met inbegrip van insulineresistentie en diabetes, kanker, virale infecties, immuun aandoeningen. Bitter meloen is gebruikt als een folk remedie in India voor diabetes voor vele jaren. Botanical.com stelt dat de vruchten van de plant, in zijn geheel, medisch kan worden gebruikt. Bitter meloen kan meest effectief voor het verlagen van de bloedsuikerspiegel bij mensen met pre-diabetes of diabetes Type 1 en Type 2 zijn. Alvorens bitter meloen voor uw insuline-resistentie, praat met uw arts over mogelijke bijwerkingen en de juiste dosering.


gerelateerde artikelen