Ceragem therapie

October 30

Ceragem therapie

Ceragem verwarmde massageapparaten verkoopt en verdeelt deze in 50 of zo landen. Met ingang van 2010 de Koreaanse onderneming was de verkoop van twee modellen, de RH en een luxe model, C, waarin "massage en CERAGEN Druk terwijl stralende verre infrarood warmte geoptimaliseerd met behulp van jade en Epoxy Carbon paneel is." In 2005, werden distributeurs en franchise eigenaren voor het bedrijf beschuldigd van oplichting van Hispanic klanten door touting haar massageapparaten als een effectieve behandeling voor allerlei kwalen, zoals kanker en hart-en vaatziekten.

Functies

Op de website van de Ceragem bedrijfeisen de dat haar massagers zijn effectief voor het verlichten van stress, spierpijn, spierstijfheid en de pijn geassocieerd met artritis, en verbetert bloedomloop. De website zegt ook dat Ceragem massageapparaten nemen innovatieve functies, zoals vinger druk, massage en moxibustion, waarbij normaliter het verbranden van bepaalde kruiden. De site wordt niet uitgelegd hoe deze functies werken.

Therapie Claims

De website Ceragem verklaart, "Ceragem combineert Eastern health technieken van generatie op generatie met de meest wetenschappelijk doorgegeven geavanceerde medische doorbraken van vandaag. Ervaring van deze revolutionaire automatische thermische Massager in het comfort van uw huis en delen met uw familie. Verbetering van uw algehele welzijn met de automatische thermische Massager van de Ceragem."

Vorderingen van distributeurs

Een kliniek in Zuid-Afrika beweerde dat een behandeling van 40 minuten op een bedje van Cenagem elke kwaal, van kanker tot aambeien aan AIDS kon genezen. Ceragem International, de Amerikaanse tak van Cenagem, werd belast met de onwettige marketing en de verkoop van haar massageapparaten door Texas procureur-generaal Greg Abbott nadat de franchise-exploitanten in een aantal steden van Texas beweerde dat Cenagem massageapparaten kanker, hart-en vaatziekten, epilepsie, ernstige ziekten en andere voorwaarden genezen kon.

Therapeutische waarde

De FDA heeft ingestemd met de Ceragem massageapparaten voor de tijdelijke verlichting van secundaire spier- en gewrichtspijn, evenals geassocieerd met artritis pijn. Maar de FDA nooit heeft goedgekeurd voor de extravagante medische eisen beschreven door de Texas Attorney General's undercover onderzoek in 2005, toen presentaties werden gemaakt door distributeurs in het Spaans meestal Hispanic publiek. In de woorden van "The Skeptic Blacksheep"-website, "het enige ding dat het Ceragem bed kunt doen is u een warme massage geven, het kan niet genezen van een medisch probleem."

Overwegingen

Een Centagem massage kan oplopen tot ongeveer $2.400. Website van het bedrijf maakt niet de extravagante en valse gezondheidsclaims die haar distributeurs eerder met maken belast zijn. Echter, de Centagem-website vermeldt dat haar massageapparaten "verhogen de omloop van het bloed door het hele lichaam, verbetering van de algehele gezondheid." Het bewijs voor dat therapeutische vordering lijkt te ontbreken


gerelateerde artikelen