Wat roei-Machine wordt gebruikt door het Amerikaanse Olympisch roeien Team?

July 18

Wat roei-Machine wordt gebruikt door het Amerikaanse Olympisch roeien Team?

Roeien is een Olympische sport sinds 1900, zoals ruwe zee de sport debuut bij de eerste moderne Olympische spelen vier jaar eerder voorkomen. Vanaf maart 2011, Amerikaanse bemanningen trainen op twee locaties. Het mannenteam noemt de Verenigde Staten Olympic Training Center in Chula Vista, California, thuis, terwijl het nationale team van de vrouwen vanuit de Caspersen Training Center in de Amerikaanse staat New Jersey, en West Windsor werkt. Een van de hulpmiddelen van de primaire opleiding zijn Ergometer of indoor roei simulatoren. Concept 2 is een officiƫle beschermheer van Amerikaanse roeien en biedt haar ergometers voor het team voor de opleiding.

Wat is een Ergometer?

Een ergometer, of erg, is een indoor roei-machine. De Concept2 ergs heb zetels, rollen als een boot, met dwarsbalken te simuleren een roeispaan. De bar is aangesloten door een ketting om een draaiende vliegwiel, die gebruik maakt van weerstand te simuleren een roeispaan vegen door het water. Een demper die is gekoppeld aan het vliegwiel van behuizing regelt luchtstroom, vergroten of verkleinen van de weerstand. Een computer houdt gesimuleerde afstand, tempo, snelheid en calorieƫn.

Concept2 Model D

De Concept2 basismodel D is een opvouwbare, all-metal machine. De maatregelen van de erg 8 voet lang, 24 inch breed en de stoel is 14 inches van de grond. Roeiers zitten op een gevoerde zitting die beweegt langs een glad RVS bar met hun voeten in een flexibele voetsteun opgesloten. Model D wordt geleverd met de PM3 of PM4 monitor. De monitoren meten dezelfde prestatiegegevens, hoewel de PM4 oplaadbare batterij packs en draadloze machine-to-machine-wedstrijden biedt.

Concept2 Model E

De model E biedt zowel comfort als esthetische upgrades over het instapmodel overleden Het belangrijkste verschil is de hoogte van de rail. Op de model E zitten zes inch hoger van de grond voor een comfortabeler roeiers roeien ervaring. De nikkel-keten is volledig bedekt, een duidelijkere interface aanbieden. De model E wordt alleen geleverd met de PM4 monitor.

Concept2 Dynamic

De dynamische Concept2 erg werd uitgebracht in 2011 als een bijgewerkte trainingstoestel voor op hoog niveau concurrenten. De roeier zit op een stationaire stoel met hun voeten vastgebonden in de voetensteun. Als roeien, verplaatst de voetensteun in de tegenovergestelde richting van de pull-keten biedt een nauwere simulatie van de beweging van de lijn. De roeier zit 21 inch van de grond, met het vliegwiel gelegen onder het spoor.


gerelateerde artikelen