Onvermogen om gewicht te bereiken

October 28

Onvermogen om gewicht te bereiken

Het verliezende gewicht is een gemeenschappelijk probleem, vooral in de Verenigde Staten, waar overgewicht een epidemie is. Aan de andere kant zijn er Amerikanen hebben het onvermogen om gewicht te bereiken. Helaas wint gewicht in dergelijke gevallen is niet zo eenvoudig als het eten wat je wilt. In feite bepaalt MayoClinic.com dat het verkrijgen van het gewicht net zo moeilijk kunnen als het verliezen. Bent u ondergewicht, is het belangrijk dat u eerst de onderliggende oorzaak gediagnosticeerd. Verkrijgen van het gewicht healthfully neemt een combinatie van dieet en lichaamsbeweging catered aan uw conditie.

Oorzaken

Sommige mensen zijn uitgerust met een snellere stofwisseling dan normaal, waardoor het uitdagend om gewicht te bereiken. Echter, in andere gevallen, het onvermogen om gewicht te bereiken kan worden toegeschreven aan een onderliggende gezondheidsprobleem. Volgens de gezondheid van kinderen bijvoorbeeld problemen coeliakie, lever ziekten, infecties, hyperthyreoïdie, cystische fibrose en metabole aandoeningen. In dergelijke gevallen bent u bij risico op ondervoeding, zoals je lichaam kan niet goed voedingsstoffen absorberen.

Diagnose en behandeling

Als u vermoedt dat u of uw kind kan niet gewicht als gevolg van gezondheidsproblemen winnen, zal uw arts een diagnose maken. Meestal zal uw arts uw body mass index berekenen. Hiermee bepaalt u hoe uw lengte en gewicht zich verhoudt tot anderen van uw geslacht en leeftijd. In sommige gevallen kan uw arts u plaats op een calorierijke dieet. Een gezondheidstoestand vereist behandeling door middel van medicijnen en frequente follow-up bezoeken.

Gezonde gewichtsaanwinst

Voor de meeste mensen is het gemakkelijk te winnen gewicht door het eten van een ongezond dieet hoog in vet en calorieën, en door zijn sedentair. Als u probeert om gewicht te bereiken met behulp van deze methoden, kunt u uw gezondheid schaden. Nuttigen van vet voedsel kan schade aan uw hart. Zorg ook voor zegt Dr. Ronald Hoffman, met behulp van deze methoden kunt u winnen vet in de dijen, de billen en de maag. In plaats daarvan moet de focus toevoegen van calorieën te krijgen spiermassa; niet te verhogen van lichaamsvet.

Dieet

Een dieet voor het verkrijgen van gewicht bestaat uit meer calorieën. MayoClinic.com waarschuwt tegen het eten van lege-calorie voedsel. De focus moet in plaats daarvan op het eten van meer calorie voedsel die nog steeds de inhoud van een hoge voedingswaarde. Bijvoorbeeld, eet eieren, kaas, pasta, pindakaas, zuivelproducten, avocado's, olijfolie, noten en muesli bars. Dit zijn voedingsmiddelen die een persoon probeert om gewicht te verliezen voorkomen kan, als ze de neiging om meer calorieën. Probeer ook eten zes maaltijden per dag.

Oefening

Niet onthouden oefening terwijl het proberen om gewicht te bereiken. Reguliere cardiovasculaire oefening is essentieel aan iemands gezondheid, ongeacht of u wilt afvallen of gewicht. MayoClinic.com suggereert krachttraining, hebt u het onvermogen om gewicht te bereiken. Krachttraining helpt verhogen spier dichtheid en geeft u een omvangrijker uitstraling. Ook de spier weegt meer dan vet. U hoeft niet te investeren in een speciale apparatuur om dit effect te krijgen. Halters toe te voegen aan uw workouts kan helpen u bouwen spier. Daarnaast krachttraining kan het verhogen van uw eetlust.


gerelateerde artikelen