Gratis diabetische medische boeken

June 29

Gratis diabetische medische boeken

Diabetes is een groep van ziekten die voorkomen het lichaam dat van de productie van insuline of met behulp van insuline goed, beide hoge bloedglucosespiegels veroorzaken. Een arts kan diagnosticeren pre-diabetes, type 1diabetes, type 2 diabetes of Zwangerschapsdiabetes, die optreedt tijdens de zwangerschap. Diabetes kan leiden tot ernstige en soms levensbedreigende omstandigheden. Mensen gediagnosticeerd met diabetes zijn vaak belast met het beheer van hun ziekte door gezonde voeding keuzes, oefening en medicatie. Veel gezondheidsorganisaties bieden gratis literatuur om te helpen diabetici begrijpen en beheren van hun ziekte.

"Nemen van uw Diabetes"

"Over te nemen van uw Diabetes" is gepubliceerd door de Centers voor Disease Control and Prevention (CDC). Het boek heeft 12 hoofdstukken en bevat recordformulieren voor het bijhouden van glucose en andere informatie over gezondheid. Het boek bevat ook een verklarende woordenlijst en een bronnenlijst van diabetes informatie. Volgens het CDC, werd het boek geschreven om lezers beheren hun ziekte goed genoeg om te voorkomen dat de diabetes kan veroorzaken problemen te helpen. Het boek richt zich op die u helpen bereiken van evenwicht in alle gebieden van je leven, als u meer informatie over diabetes. Het is beschikbaar op de CDC website voor online lezen of downloaden en printen. U kunt ook vragen dat de CDC mail die u een kopie.

Diabetes (starterskit) bibliotheek Boxed Set

De National Institutes of Health biedt deze reeks brochures in het Engels en Spaans. U kunt een exemplaar bestellen kosteloos. De vijf-boekje set wordt geleverd met een motiverende koelkast magneet. De set bevat het woordenboek van diabetes; informatie over medicijnen, eten, lichaamsbeweging; en hulplijnen tot 1 en 2 diabetes type.

"Gids voor het beheren van uw Diabetes"

Johns Hopkins Medicine "gids om te controleren uw Diabetes" verklaart diabetes en wat mensen met de ziekte kunt verwachten. Hoofdstukken richten op diabetes preventie en controle, oefening en glucose. Johns Hopkins Medicine verzendt het e-boek via e-mail.

"Zo heeft uw kind Diabetes?"

Russell Turner, een ouder van een kind met diabetes, schreef "Dus uw kind heeft Diabetes" om te helpen andere ouders omgaan met de diagnose en behandeling van hun diabetische kind. Het boek biedt een stappenplan in 15 hoofdstukken, met inbegrip van hoofdstukken op lage glucose lezingen, wanneer naar de SEH en helpen een kind ontvangende insulineschoten accepteert. U kunt lees het boek online of download het voor het opslaan of afdrukken.


gerelateerde artikelen