Oefeningen programma's voor de fysiek & mentaal uitgedaagd

July 5

Oefeningen programma's voor de fysiek & mentaal uitgedaagd

Amerikaanse kinderen met een handicap zijn het recht op passende lichamelijke opvoeding diensten gegarandeerd door het onderwijs voor alle gehandicapte kinderen Act en de personen met een handicap onderwijswet. Zodra ze leeftijd van 21 jaar bereiken, zijn veel gehandicapten echter op hun eigen als het gaat om fysiek actief te blijven. Veel organisaties bieden een gestructureerde omgeving voor uitoefening dat geschikt is voor mensen van alle lichamelijke en geestelijke capaciteiten en vaardigheidsniveaus.

Voordelen

Mensen met lichamelijke of geestelijke handicap hebben vaak verschillende hindernissen te overwinnen voordat u begint met een fitnessprogramma, met inbegrip van toegenomen vermoeidheid, gewicht en andere gezondheidsproblemen als gevolg van de sedentaire levensstijl, abnormale reflexen en depressie. Deelnemen aan fysieke activiteiten kan echter toenemen gevoel van eigenwaarde, uithoudingsvermogen, balans en coördinatie; oefening zal niet "uitputten" van de energie die nodig is voor de dagelijkse activiteiten, maar na verloop van tijd zullen verhogen. Dit is vooral belangrijk voor mensen met ontwikkelingsstoornissen, die de neiging om werk te vinden in sectoren die veel van fysieke arbeid.

Special Olympics

De Special Olympics is één van de toonaangevende organisaties in de Verenigde Staten voor sport concurrentie tussen fysiek en mentaal uitgedaagd atleten. De Noord-Amerikaanse regio biedt 30 sport, met inbegrip van zwemmen, basketbal, kunstschaatsen, voetbal, golf, gymnastiek, softbal en volleybal. Sport worden ingedeeld in verschillende vaardigheidsniveaus en jeugd divisies zijn ook beschikbaar. Concurrentie wordt lokaal--georganiseerd met vrijwilligers bijeenkomen coaches en evenement coördinatoren-- en vordert naar regionale, provinciale en nationale niveaus.

Rolstoel oefeningen

Volop fitness mogelijkheden bestaan voor mensen die gebruik maken van de rolstoelen. Basketbal, voetbal, voetbal, Tafeltennis en verschillende andere sporten kun je in de speciale competities. Veel yoga en tai chi bewegingen zijn ook aanpasbaar voor mensen in een rolstoel. Om uw gewrichten vloeistof en flexibele, uw arts of fysiotherapeut kan opdracht geven u te doen bereik-van-motion oefeningen, zoals rotaties van de pols en schouder, been liften of enkel bochten. Bereik-van-motion oefeningen zijn gunstig voor uw gewrichten of je in staat te doen hen op uw eigen of een fysiotherapeut bewegen van de gewrichten voor u.

Middelen

Om te zoeken naar een lokale oefening programma voor lichamelijk of geestelijk uitgedaagd mensen op uw gebied, Controleer met uw provincie van sociale diensten of van uw stad parken recreatie verkoopafdeling en. Naast de Special Olympics kunt organisaties zoals rolstoel en ambulante sport USA en handicap sport USA u verbinding maken met lokale bronnen.


gerelateerde artikelen