Zal gewichtsverlies & dieet omgekeerde Diabetes Type 2?

September 20

Zal gewichtsverlies & dieet omgekeerde Diabetes Type 2?

De meerderheid van de mensen met Type 2 diabetes zijn overgewicht, zodat de American Diabetes Association beveelt aan dat mensen met deze ziekte focus op controle van hun gewicht. Vasthouden aan een gezonde voeding en verliezende en extra gewicht kan u helpen om betere controle uw diabetes Type 2.

Aanbevolen dieet

Er is geen set dieet voor mensen met Type 2 diabetes, maar MayoClinic.com raadt gericht op volle granen, fruit en groenten eten en het minimaliseren van snoep en dierlijke producten. MedlinePlus beveelt aan na de Diabetes Food Guide Pyramid, die bestaat uit ten minste zes porties van korrels of zetmeelrijke groenten, drie tot vijf porties groenten, twee tot vier porties fruit eten en twee tot drie porties, elke, zuivelproducten en vlees of vis elke dag. Vetten en snoep moeten worden beperkt en alleen in kleine porties gegeten.

Verlies van het gewicht

Afvallen kan een groot effect op de symptomen van de diabetes hebben. Zelfs verliezen 8 procent van je lichaamsgewicht kan uw bloedsuikerspiegel verbeteren en u minder afhankelijk van medicatie, volgens "Kleine gewicht verlies kan helpen Type 2 Diabetes," een artikel van 2007 op de website van CBS Nieuws. Een artikel van 2007 door Erika Gebel, Ph.D., gepubliceerd in "Diabetes Forecast," merkt op dat chirurgie van het gewichtsverlies kan leiden tot diabetes Type 2 worden omgebogen in velen, door middel van gewichtsverlies of zelfs vóór het gewichtsverlies, in het geval van maagomleidingschirurgie.

Overwegingen

Gewichtsverlies is alleen effectief in het omkeren van Type 2 diabetes of diabetes symptomen verbeteren als u insuline resistent zijn. Zodra uw conditie vordert zodat u insuline tekort, gewichtsverlies is waarschijnlijk niet veel van een verschil in uw toestand, volgens een artikel van 2007 door Marion Franz, R.D., gepubliceerd in "Diabetes Spectrum."

Franz merkt ook op dat mensen met diabetes hebben een moeilijker tijd afvallen dan mensen zonder deze aandoening.

Waarschuwing

Als u chirurgie van het gewichtsverlies als een manier om te keren uw Type 2 diabetes overweegt, houd in gedachten dat deze operatie grote levensstijlveranderingen vereist. Alleen zult u kunnen eten van kleine porties en u zult moeten nemen van vitamine en minerale supplementen om te voorkomen dat ondervoeding. Als je teveel na deze operaties eet, kan het braken of diarree veroorzaken. Er is ook een risico op complicaties van de operatie, en als je geen stok met de juiste voeding en oefeningsregime, u terug kan krijgen gewicht die je verliest.

Deskundige inzicht

Beweging is belangrijk evenals voeding, en u moet streven om ten minste 30 minuten van aërobe activiteit in de meeste dagen van de week, adviseert MayoClinic.com. Dit, kan in combinatie met een gezond dieet eten, koolhydraten tellen en het eten van voedsel laag op de glycemische index u helpen om te bepalen uw diabetes Type 2. Controle van uw bloedglucose wordt aanbevolen, en moet u mogelijk nemen medicijnen zo goed om te controleren uw bloed glucose.

Franz beveelt matiging, waaruit blijkt dat eten een beetje minder en uitoefening van een beetje meer zal u helpen bij het realiseren van een gunstig effect op uw bloedsuikerspiegel, ongeacht of je gewicht verliezen.


gerelateerde artikelen