How to Boost goede Flora in de darmen

August 25

How to Boost goede Flora in de darmen

Miljarden bacteriën bombarderen ons lichaam elke dag, maar ze zijn niet allemaal slecht. Onze darmen vormen een huis voor goede bacteriën bekend als flora. Deze bacteriën helpen reguleren van schadelijke bacteriën die in ons systeem komen, stimuleren van het immuunsysteem en het voorkomen van ziekte. Volgens Dr Sears vermindert darmflora ook de allergische en inflammatoire reactie van het lichaam de verschillende voedingsmiddelen en allergenen. Deze bacteriën worden verminderd wanneer antibiotica worden genomen en kunnen worden aangevuld door het eten van bepaalde voedingsmiddelen en supplementen.

Suppletie

Stap 1

Koop een probiotische aanvulling bij uw lokale kruidenierswinkel of gezondheid van voedsel. Zoekt u een product met lactobacillus, met zo veel levende bacteriën mogelijk. Probiotische supplementen bevatten meestal miljoenen levende bacteriën. Raadpleeg uw arts of gezondheidszorg professional voor dosering aanbevelingen, vooral als u een onderliggende aandoening hebben, gezondheid en recept medicatie nemen.

Stap 2

Neem uw probiotische supplement dagelijks, zoals aangegeven op de verpakking van het product. Neem het na een maaltijd te verlagen van de zuurgraad van de maag. Hoge maagzuur kan de probiotica te doden voordat ze de darmen bereiken en de maag minder zuur na het eten is.

Stap 3

Sla uw probiotica in de ijskast tussen de doses uit te breiden hun houdbaarheid.

Gefermenteerde levensmiddelen en dranken

Stap 1

Aankoop yoghurt gemaakt met actieve culturen leven en eten een dienen ten minste drie keer per week. De verpakking zal duidelijk worden gemarkeerd voor yoghurt-producten die levende culturen bevatten.

Stap 2

Eet gefermenteerde voedingsmiddelen zoals zuurkool, miso, zuurdesem brood, soja saus en tempeh. Miso is een gefermenteerde pasta vaak gebruikt in Japanse gerechten gemaakt van sojabonen. Tempeh is een gefermenteerde soja product in taart vorm.

Stap 3

Het drinken van gegiste dranken met inbegrip van kefir en kombucha. Kefir is beschikbaar in zowel zuivel en niet-zuivel vormen. De zuivel type is vergelijkbaar met een drinkbaar yoghurt. Water kefir is een koolzuurhoudend water of SAP drank, gemaakt van water kefir korrels onderdompelen in een suiker-water of SAP-oplossing voor 24 tot 48 uur. Kombucha is een gegiste drank vaak aangeduid als een thee die wordt gemaakt door gisting van een cultuur bekend als SCOBY of symbiotische kolonie bacteriën en gist.

Wat die u nodig hebt

  • Probiotische supplementen
  • Gefermenteerde voedingsmiddelen (zoals yoghurt, kefir en gefermenteerde groenten)

gerelateerde artikelen